George Stângă îşi susţine oponentul: Cu Ciumacenco sau afară din partid!

George Stângă îşi susţine oponentul: Cu Ciumacenco sau afară din partid!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Oponentul lui Nicuşor Ciumacenco în sondajul intern pentru stabilirea candidatului PNL la funcţia de primar al Galaţiului, George Stângă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că cine nu va susţine candidatura fostului viceprimar va fi dat afară din partid.

„Eu îl voi susţine pe domnul Nicuşor Ciumacenco, a fost o procedură democratică, propunerea lui vine în urma unui sondaj efectuat la nivelul municipiului Galaţi şi cu această ocazie propunerea pe care o avem dă o şi mai mare greutate în interiorul partidului. Vă asigur, de asemenea, că cei care nu vor respecta liniile trasate de partid vor rămâne în afara partidului, cei care vor rămâne în partid îl vor susţine pe Nicuşor Ciumacenco, cei care nu îl vor susţine nu-l vor susţine, dar nici membri PNL nu vor fi”, a declarat preşedintele tineretului liberal, George Stângă.

Totodată, acesta a explicat că Nicuşor Ciumacenco a fost validat, săptămâna trecută, drept candidat al PNL de către Comitetul Local Executiv, urmând ca decizia acestuia să fie supusă votului Biroului Politic local.

„În momentul în care va fi aprobată şi în acest birou, va deveni hotărâre care va fi supusă forurilor superioare de la nivelul judeţului”, a încheiat secretarul general al PNL Galaţi, George Stângă.

Citit 2176 ori Ultima modificare Vineri, 23 Octombrie 2015 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.