PACHETE DE LA PRIMĂRIE/ Bucate de REVELION pe mesele celor mai săraci gălăţeni

PACHETE DE LA PRIMĂRIE/ Bucate de REVELION pe mesele celor mai săraci gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Galaţi, nu mai puţin de 730 de persoane şi familii nevoiaşe din Galaţi primesc şi anul acesta pachete cu alimente pentru masa de Revelion.

Ajutoarele alimentare fac parte din programul de asistenţă socială, derulat de Primăria municipiului Galaţi în anul 2015, prin Cantina de Ajutor Social. Pachetele de Revelion pentru persoanele asistate conţin carne şi produse din carne de porc (cârnaţi proaspeţi, kaizer etc.), pateu din ficat, brânză, margarină, mazăre, zarzavat pentru ciorbă, paste făinoase, pastă de tomate, gogoşari în oţet, dulceaţă, pâine, dulciuri şi fructe (bomboane din ciocolată, ciocolată, napolitane, biscuiţi, portocale etc.). Alimentele şi dulciurile vor fi distribuite persoanelor asistate astăzi, 29 decembrie 2015, la Cantina de Ajutor Social.

Citit 2983 ori Ultima modificare Marți, 29 Decembrie 2015 02:51

3 comentarii

 • postat de SA IUBIM APROAPELE CA PE NOI INSISI
  Miercuri, 30 Decembrie 2015 00:00
  5.13.141.***
  PE LANGA situatiile atipice prezentate pe drept de catre CCCC37 si UN CONTRIBUABIL sunt convins ca sunt muuulti,foarte multi oameni necajiti,care au nevoie de ajutorul nostru si in aceste momente sarbatoresti,cum este si CUMPANA DINTRE ANI;INTREBAREA MEA ESTEA DACA ALATURI DE PRIMARIE(DE FAPT ,BINE SPUS,CONTRIBUABIL!!!) S-A IMPLICAT SI BISERICA NOASTRA POLINA DE VIRTUTISI FAR'DE PACAT,CARE MEREU NE AMINTESTE FAPTELE ATAT DE GENEROASE ALE MANTUITORULUI CARE A INMULTIT PESTII SI PAINILE ,BA CHIAR A FACUT LA O NUNTA DE NEVOIASI DIN APA VIN(NU STIU CUM POT EXPLICA CHIMISTII NOSTRI FENOMENUL,DARA DACA SPUNE TAIICA CASSIAN DIN BIBLIE,CE ROST MAI AU INVATATURILE STIINTEI LUI DMITRI MENDELEEV???DIN IMENSELE INCASARI DE LA CREDINCIOSII CARORA PRAVOSLAVNICA BISERICA LE OFERA TOT FELUL DE ISTORII ,CARE DE CARE MAI FISTICHII SI ABSURDE,poate se indura ,unii dintre SLUJBASI SA OFERE SI CELOR MAI AMARATI CATE CEVA PE MASA DE ANUL NOU!SANATATE LA TOATA LUMEA SI SA NNE AJUTE DUMNEZEU SI DUPA BUNATATE !
  6
  4
  Raportează
 • postat de Un contribuabil
  Marți, 29 Decembrie 2015 21:26
  89.136.231.***
  Ieri, 28.12.2015, la casieria Primariei functionau doua ghişeie: La unul, plăteau proştii. La celalalt, primeau cate 290 de lei deştepţii coloraţi. Afară îi aşteptau maşinile bengoase, trase în spatele blocului în care e casieria Primăriei. Care nu erau cu maşinile, chemau taxiul cu smartphonul. Eu am fost să plătesc o taxă pe jos şi am plecat pe jos..
  2
  18
  Raportează
 • postat de cccccccccccccccccccc37
  Marți, 29 Decembrie 2015 17:49
  82.76.11.***
  Poate trebuia scris PACHETE DE LA CONTRIBUABILUL GALATEAN. Banii nu vin de la Primar sau Primarie, ci sunt gestonati cumva de acestia, si provin de la contribuabili, cei care isi platesc taxele, de exemplu cum sunt EU. Am scris, GESTIONAT, dar tare sunt curios cat a costat un pateu in oferta PRIMARIEI, ori un borcan cu gogosari...asa ca si contribuabil....
  3
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.