Ciumacenco, despre „bătălia” electorală: „Mă aştept la cea mai mizerabilă campanie”

Ciumacenco, despre „bătălia” electorală: „Mă aştept la cea mai mizerabilă campanie”
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Se anunţă vremuri grele pentru candidaţii la Primărie, este de părere Nicuşor Ciumacenco, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL, care a declarat că, în ciuda faptului că mulţi dintre aspiranţii la fotoliul de primar sunt tineri, se aşteaptă totuşi la „cea mai mizerabilă campanie de până acum”.

„Din păcate, cred că tocmai acest aspect va aduce şi un plus de mijloace mai puţin corecte în campania electorală. Va fi o campanie pe mizerii, pe tot felul de invenţii. Mă aştept, din nou, ca şi în 2012, la tot felul de atacuri din partea diverselor grupuri de interese, candidaţi, susţinători. Eu am coordonat, ani de zile, activităţi ale organizaţiei de tineret. Am fost omul care a promovat tineri în funcţii de directori la deconcentrate (…) Consideram şi consider că tinerii trebuie să fie promovaţi. După ani şi ani realizez că vârsta nu este o virtute. Sunt tineri extraordinari, alţii sunt mai răi decât cei pe care îi numiţi dinozauri. Sunt oameni în vârstă care au o minte şi un suflet mult mai tinere”, a afirmat liberalul.

Nicuşor Ciumacenco a precizat însă că nu-şi va ataca contracandidaţii, dar că se aşteaptă, în schimb, să afle „lucruri pe care nu le ştiu despre mine”.

Citit 3217 ori Ultima modificare Joi, 28 Ianuarie 2016 02:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.