PRIMARUL a făcut verificări suplimentare la COLEGIUL CUZA - „Nu există mucegai, iar toaletele sunt civilizate”

PRIMARUL a făcut verificări suplimentare la COLEGIUL CUZA - „Nu există mucegai, iar toaletele sunt civilizate”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

La inaugurarea noului sediu al Colegiului „Cuza”, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a primit reproşuri din partea mamei unui elev. Aceasta a acuzat că în clădire ar fi locuri pline de mucegai, că toaletele sunt infecte, şi că atunci când cei mici ies la joacă în curte riscă să ajungă în mijlocul şoselei.

Afirmaţiile l-au determinat pe edil să facă verificări suplimentare. „Am verificat personal lucrările la noul sediu al Colegiului Cuza. Am trimis încă o dată acolo o comisie care să verifice aspectele sesizate de respectivul părinte. Nu există mucegai în unitatea de învăţământ, iar toaletele sunt civilizate. Mai mult decât atât, elevii beneficiază de mobilier nou în toate clasele, datorită partenerilor noştri de la ArcelorMittal şi Damen, cărora ţin să le mulţumesc încă o dată. Sigur că mai sunt lucruri de făcut, dar nu în incinta şcolii, ci în curte şi împrejurimi. În cel mai scurt timp posibil şi cu respectarea procedurilor legale, vom amenaja curtea şcolii, astfel încât să asigure condiţii optime elevilor pentru desfăşurarea orele de educaţie fizică şi sport, dar şi pentru petrecerea pauzelor în aer liber”, a declarat Marius Stan.

„Problemele Colegiului Cuza nu le-am creat eu. Eu am făcut tot ce mi-a permis legea pentru a-i pune în siguranţă pe copiii care învaţă în această şcoală şi a le crea condiţii civilizate să îşi desfăşoare activitatea. Mai mult decât atât, am continuat eforturile de a le oferi elevilor şi profesorilor acestui colegiu de tradiţie din Galaţi un campus nou şi modern. Anul acesta încep lucrările. Mulţi au vorbit despre problemele Colegiului Cuza. Eu am făcut ceva concret pentru elevii şi profesorii lui”, a mai spus Stan.

Citit 2278 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2016 23:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.