Meciul Marius Stan - Florin Popa, runda a doua/ Cu ce a fost AMENINȚAT viceprimarul
Foto: Foto-arhivă ”Viața liberă”

Meciul Marius Stan - Florin Popa, runda a doua/ Cu ce a fost AMENINȚAT viceprimarul
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Viceprimarul PSD Florin Popa ar putea avea, de astăzi, mai puţine atribuţii în Primărie decât a avut până acum şi pe deasupra ar putea încasa o indemnizaţie mai mică. De ce? Pentru că primarul Marius Stan a anunţat joi, la şedinţa Consiliului Local, că îi va tăia şi din atribuţii, şi din bani. La fel de tăios, Popa i-a replicat că, spre deosebire de edil, el vine în fiecare zi la serviciu, fapt ce poate fi dovedit de camerele de luat vederi din Primărie. De fapt, joi a avut loc o nouă rundă a meciului Stan - Popa, început la şedinţa Comisiei de Dialog Social.

Viceprimarul Florin Popa a povestit că a aflat de la jurnalista ziarului „Viaţa liberă” că primarul îl va aduce în faţa Comisiei de Disciplină, pentru că a refuzat să reprezinte municipalitatea la întrunirea de dialog social, unde se discuta despre viitorul sistemului de termoficare. „Nu sunt funcţionar public şi nici nu ar trebui să compar în faţa Comisiei de Disciplină. Am o dispoziţie să reprezint Primăria, dar la şedinţele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Îl întreb pe dl primar dacă cumva a sesizat greşeala pe care a făcut-o, şi accept scuzele pe care o să şi le ceară”, a spus Popa.

„Nu sunteţi funcţionar public, dar sunteţi subordonatul meu, totuşi, în Primărie. Şi atunci o să-mi permit să iau măsurile legale care-mi sunt permise, probabil de umblat la salariu, pentru că este recidivă. De mâine, probabil că veţi avea atribuţiunile mult reduse, să vă dăm timp şi de alte subiecte, pentru că, aşa încărcat, cred că nu puteţi să duceţi, aveţi o limită a suportabilităţii. Recunosc, v-am încărcat mult şi prea mult! Mâine voi modifica dispoziţia prin care vă sunt atribuite puteri în Primărie”, a replicat Stan.

„Mulţumesc!”, a spus sec Florin Popa, apoi a atacat la baionetă: „Nu vreau să fiu răutăcios, dar dumneavoastră nu aveţi timp niciodată! Tot timpul sunteţi plecat, niciodată nu puteţi da curs invitaţiilor astea de participare! Nu insinuez nimic, nu ne dăm în spectacol, eu cred că camerele de luat de vederi din Primărie au arătat că eu vin în fiecare zi la serviciu!”.

Preşedintele de şedinţă a pus punct meciului. Dar sigur va urma o nouă rundă…

CITEȘTE ȘI: Primarul, la cuţite cu viceprimarul PSD. Marius Stan a anunţat că-l va SANCȚIONA pe Florin Popa

Citit 2476 ori Ultima modificare Duminică, 28 Februarie 2016 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.