PNL a spart ”gheaţa”. CIUMACENCO şi-a depus CANDIDATURA pentru Primăria Galați
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

PNL a spart ”gheaţa”. CIUMACENCO şi-a depus CANDIDATURA pentru Primăria Galați
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Candidatul liberalilor pentru fotoliul de primar al Galaţiului, Nicuşor Ciumacenco, şi echipa sa pentru Consiliul Local şi-au depus, marți, 12 aprilie, oficial candidaturile la Biroul Electoral Municipal (BEM). Potrivit judecătorului Diana Mihaela Oancea, preşedintele Biroului Electoral Municipal, liberalii au spart „gheaţa”, fiind primii candidaţi care au făcut primul pas oficial în bătălia electorală.

„Este o listă echilibrată”, a afirmat Ciumacenco, făcând referire la echipa propusă gălăţenilor pentru Consiliul Local. "Probabil că se vor găsi şi oameni care vor avea de comentat la anumite nume, dar eu cred că avem o listă bună, o echipă serioasă, cu oameni care nu au mai făcut politică (…) Am convingerea că, pe 6 iunie, PNL va fi cel mai puternic partid din municipiul Galaţi şi, pentru prima dată în ultimii 26 de ani, vom putea face lucrurile bine pentru Galaţi şi aduce normalitatea în oraş”, a declarat Nicuşor Ciumacenco.

Unul dintre locurile eligibile din lista liberalilor pentru Consiliul Local i-a revenit unui reprezentant al societăţii civile - Ion Cordoneanu, profesor de filosofie în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, care are 41 de ani.

Citit 3098 ori Ultima modificare Marți, 12 Aprilie 2016 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.