IONUȚ PUCHEANU - Galaţiul poate renaşte economic şi industrial. ”Obiectivul meu este crearea LOCURILOR DE MUNCĂ”

IONUȚ PUCHEANU - Galaţiul poate renaşte economic şi industrial. ”Obiectivul meu este crearea LOCURILOR DE MUNCĂ”
Evaluaţi acest articol
(43 voturi)

Candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Galaţi îşi propune ca, în următorii patru ani, Galaţiul să redevină atractiv pentru investitori, iar municipalitatea să încurajeze crearea de locuri de muncă. Ionuţ Pucheanu susţine elaborarea unui pachet de facilităţi fiscale pentru a stimula companiile să investească în Galaţi. Pachetul de măsuri va intra în vigoare începând cu anul 2017, se va aplica gradual şi va propune scutirea parţială sau totală de la plata taxelor şi impozitelor pentru societăţile care creează cel puţin 10 locuri de muncă.

„Galaţiul are resurse economice importante, avem specialişti şi forţă de muncă calificată. Avem o poziţie privilegiată, fiind cel mai mare port fluvio-maritim din România. Avem una dintre cele mai mari platforme industriale din ţară şi suntem aşezaţi pe unul dintre cele mai importante noduri de comunicaţii din Europa. Trebuie să promovăm acest potenţial economic uriaş şi să îi convingem pe investitori să dezvolte afaceri aici, la Galaţi. Investitorii trebuie să vadă că administraţia publică locală este deschisă, profesionistă şi dispusă să sprijine activităţile economice”, susţine candidatul PSD pentru mandatul de primar.

Planurile economice ale lui Ionuţ Pucheanu îi vizează şi pe tinerii din Galaţi care îşi caută un loc de muncă sau care vor să îşi dezvolte o afacere. Candidatul PSD este convins că şi municipiul nostru poate deveni un centru IT, urmând modelul altor oraşe din ţară. Pucheanu spune că trebuie promovată activitatea facultăţilor de profil, tradiţia tehnologică şi potenţialul tinerilor din Galaţi. Pentru a stimula dezvoltarea sectorului IT şi a încuraja start-up-urile, candidatul PSD vrea să extindă programul de facilităţi fiscale şi pentru cei care îşi încep o afacere în Galaţi. Candidatul PSD vrea ca viitoarea administraţie locală să atragă investitori în Parcul Industrial şi în Zona Liberă. Aceştia vor beneficia de stimulentele fiscale şi de facilităţile pe care le va oferi noul terminal intermodal ce va fi realizat în zona Port-Bazin Nou.

În plus, Pucheanu susţine realizarea unui parteneriat strategic cu ArcelorMittal pentru dezvoltarea unui nou parc industrial pe platforma Combinatului.

(P)

Comandat de PSD Org. Jud. Galati

Prestat de Viata libera

CUI Mandatar Coordonator 21160002

Citit 9347 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 15:02