Drumurile şi dezvoltarea economică, priorităţile pentru Lieşti/ Cu oamenii, pentru oameni, mai mult şi mai bine!

Drumurile şi dezvoltarea economică, priorităţile pentru Lieşti/ Cu oamenii, pentru oameni, mai mult şi mai bine!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cu o bogată experienţă în administraţie (viceprimar în perioada 2008-2014), dar şi în mediul privat, Cătălin Nicolae Lupoaie candidează din partea PSD pentru funcţia de primar al comunei Lieşti. Social-democratul spune că principala sa prioritate este refacerea instrastructurii rutiere din comună. Dacă în comunităţile din jur, precum Iveşti, Griviţa şi Nămoloasa, reţeaua de drumuri este, în mare parte, asfaltată, comuna Lieşti duce o lipsă acută de investiţii în infrastructură. „Problema majoră la Lieşti este asfaltarea! Din păcate, comuna noastră a rămas undeva în urmă. Ce s-a făcut la Lieşti, s-a făcut doar din fonduri proprii şi nu s-au creat proiecte pentru a atrage fonduri externe. Noi am rămas văduviţi de proiecte de asfaltare. Este o problemă foarte mare, pe care îmi doresc să o elimin, prin reabilitarea întregii reţele de drumuri”, spune candidatul PSD.

Conştient că nicio localitate nu se poate dezvolta fără un mediu economic sănătos, sprijinit de autorităţile locale, de care bineînţeles depinde şi nivelul de trai al oamenilor, Cătălin Nicolae Lupoaie este hotărât să acorde o atenţie sporită întreprinzătorilor şi să încurajeze crearea de locuri de muncă. „Pentru asta trebuie, în primul rând, rezolvată o mare problemă: măsurătorile cadastrale şi bornarea pământului. Vreau să termin cu măsurătorile cadastrale, să ştiu exact ce pământ are unitatea administrativ-teritorială, să le pot comasa şi să le dau tinerilor. Voi încuraja darea lor, pe baza unor condiţii de profitabilitate şi creştere a numărului de angajaţi”. Totodată, candidatul PSD va pune umărul la crearea unor zone de dezvoltare agroindustriale, zootehnice şi legumicole şi extinderea reţelelor de energie electrică în acest sens. „Lieşti s-a dezvoltat doar pe orizontală, nu şi verticală, deşi tot timpul am atras atenţia şi am cerut insistent să se facă acest lucru”, spune fostul viceprimar al comunei.

Cătălin Nicolae Lupoaie va susţine realizarea unui proiect comun cu alte localităţi riverane râului Bârlad, pentru crearea de zone de agrement, amenajarea unor drumuri de ocolire pentru căruţe, amenajarea centrului civic al comunei şi nu numai.

„Cu oamenii, pentru oameni, mai mult şi mai bine”, este deviza candidatului PSD.

P

Comandat de PSD Org. Jud. Galati

Prestat de Viata libera

 CUI Mandatar Coordonator 21160002

Citit 2935 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 14:42