Continuăm să CONSTRUIM ÎMPREUNĂ! Un gospodar pentru o comunitate în plină dezvoltare

Continuăm să CONSTRUIM ÎMPREUNĂ! Un gospodar pentru o comunitate în plină dezvoltare
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

După ce a avut grijă să le ofere localnicilor drumuri reabilitate şi întreţinute, cum nu multe comune au, după ce a investit în sănătate şi în unităţile de învăţământ, care arată impecabil, în sistemul de alimentare cu apă şi a înfiinţat „Ziua Comunei”, Ştefan Patriche, primarul comunei Vârlezi, este hotărât să continue să facă eforturi pentru modernizarea comunităţii pe care o reprezintă. „Continuăm să construim împreună, cu respect faţă de oameni!”, este sloganul candidatului PSD pentru un nou mandat de primar.

Ştefan Patriche şi-a propus să găsească soluţii, în Consiliul Local, ca tinerilor din Vârlezi şi Crăieşti să le fie acordate locuri de casă, astfel încât aceştia să se poată dezvolta în mediul rural şi să nu mai fie nevoiţi să-şi părăsească locurile natale. „Populaţia este în scădere, este îmbătrânită şi încercăm să venim în sprijinul tinerilor, să le satisfacem nevoile, pentru a-i încuraja să se stabilească la ţară”, spune Ştefan Patriche, unul dintre primarii cu cele mai multe realizări în mandatul 2012-2016, care precizează că va continua şi proiectele de asfaltare a drumurilor.

Social-democratul nu i-a uitat însă pe crescătorii de animale, pentru care a pregătit un proiect prin care să le facă activitatea mai uşoară. „Intenţionez să fac foraje pe păşunea Primăriei, care este închiriată crescătorilor de animale, pentru a le asigura sursa de apă pe timpul verii, când seacă izvoarele existente”, afirmă candidatul PSD. Cum şi cultura este susţinută şi încurajată în comună, Vârlezi se va putea lăuda, în curând, cu un Muzeu al Satului, pentru care primarul Ştefan Patriche, împreună cu echipa sa, a stabilit deja un sediu. „Sunt multe lucruri vechi, dar extrem de importante, cărora trebuie să le acordăm atenţia şi valoarea cuvenită. Se leagă de istoria localităţii, de viaţa oamenilor”, este de părere candidatul PSD.

Întrucât este destul de greu să te „baţi” cu un primar gospodar, cu numeroase realizări, unii dintre contracandidaţii lui Ştefan Patriche, lipsiţi de viziune şi idei, probabil, au copiat din oferta electorală a primarului. „Ei au trecut în oferta electorală proiecte gândite de mine, dintre care unele sunt deja realizate, au pus şi proiecte în derulare, la care chiar se lucrează, în prezent”, mărturiseşte, amuzat, primarul PSD.

(P)

Comandat de PSD Org. Jud. Galati

Prestat de Viata libera

CUI Mandatar Coordonator 21160002

Citit 5615 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 13:57