IULIAN ARAMĂ, candidatul PSRO pentru Primărie: ”Galaţiul are nevoie de aleşi oneşti şi profesionişti”

IULIAN ARAMĂ, candidatul PSRO pentru Primărie: ”Galaţiul are nevoie de aleşi oneşti şi profesionişti”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Iulian Aramă, liderul filialei locale a Partidului Social Românesc (PSRO) şi candidatul formaţiunii politice pentru funcţia de primar al municipiului Galaţi, a susţinut, ieri, ultima conferinţă de presă înainte de alegerile locale.

Politicianul, alături de echipa sa pentru Consiliului Local şi Consiliul Judeţean, formată, în mare parte, de reprezentante ale sexului frumos şi oameni noi, fără un trecut politic, a precizat că această campanie a fost cea mai civilizată de după '90, concluzie la care a ajuns mai cu seamă în urma întâlnirilor cu alegătorii. „Nu am mai avut parte de cuvinte obscene şi alte manifestări de acest gen. Este un semn de normalitate, este un semn că cetăţenii acestui oraş sunt din ce în ce mai civilizaţi din punct de vedere politic. Le mulţumesc cetăţenilor pentru reacţiile pe care le-au avut la aceste întâlniri şi îi îndemn să vină la vot”, a ţinut să le transmită gălăţenilor Iulian Aramă.

Liderul formaţiunii politice a ţinut să precizeze totodată că oraşul are nevoie de aleşi oneşti şi profesionişti. „Aleşii trebuie să aibă dragoste faţă de judeţ şi faţă de cetăţenii acestui judeţ. Trebuie să fie oameni oneşti, buni profesionişti şi care să asigure transparenţă în procesul decizional şi în procesul de vot. Eu cred că pe data de 6 iunie vom putea prezenta în faţa dumneavoastră un rezultat pe măsura eforturilor acestei echipe”, a concluzionat Iulian Aramă.

(P)

Citit 2804 ori Ultima modificare Joi, 02 Iunie 2016 19:51