IONUȚ PUCHEANU: ”Votul fiecăruia contează! Duminică alegem schimbarea de care Galațiul are nevoie!”

IONUȚ PUCHEANU: ”Votul fiecăruia contează! Duminică alegem schimbarea de care Galațiul are nevoie!”
Evaluaţi acest articol
(37 voturi)

Dragi prieteni,

Suntem la finalul unei campanii electorale în care am vorbit despre proiectele pe care vreau să le pun în aplicare la Primăria Galați. Am venit în fața gălățenilor cu proiecte realizabile, cu un plan de implementare și cu un program administrativ pe care l-am construit împreună, în ultimele trei luni.

Am venit în fața gălățenilor cu sinceritate și cu toată energia pe care o am la cei 35 de ani. Vreau să folosesc întreaga putere de muncă și competența dobândită în administrația publică pentru Galați și pentru viitorul orașului în care trăim.

Duminică vom decide calea pe care o vom urma pentru patru ani! Mai multe investiții și locuri de muncă, un oraș mai curat și mai sigur, o infrastructură modernă, așa cum fiecare gălățean merită. Acestea sunt prioritățile mele în calitate de primar. Împreună vom reuși să schimbăm Galațiul în bine, să ieșim din izolarea economică și să redăm speranța că tinerii vor găsi aici locuri de muncă sigure și bine plătite, iar cei mai în vârstă vor primi respectul pe care îl merită.

Pentru a face schimbarea în care credem, am nevoie de sprijinul vostru, de votul vostru.

Vă chem alături de mine și vă îndemn să mergeți la vot, să îi convingeți și pe cei care astăzi sunt resemnați, care nu mai cred că orașul nostru are un viitor!  Votul fiecăruia contează!

Galațiul are nevoie de mai multă energie și de mai multă putere de muncă. Numai așa vom face Schimbarea în care credem cu toții, iar orașul nostru va renaște!

Votați Ionuț Pucheanu la primărie și candidații PSD la Consiliul Local!

Sindicaliştii de pe platforma Arcelor Mittal au decis:

CANDIDATUL PSD, IONUŢ PUCHEANU, ESTE CEL MAI BUN PENTRU PRIMĂRIA GALAŢIULUI!

Comunicat de presă

Am urmărit cu deosebită atenţie această campanie electorală, precum şi pe candidaţii care s-au înscris în cursa pentru funcţia de Primar al Municipiului Galaţi. După patru ani în care am fost dezamăgiţi de modul în care a fost administrat Galaţiul, nu ne este indiferent - pentru viitorul copiilor şi nepoţilor noştri - ce se va întâmpla în viitorii patru sau opt ani.

În aceste zile am avut o întâlnire de câteva ore cu candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, care ne-a prezentat principalele puncte ale proiectului său politic pentru Galaţi.

Ne-a convins că este un om puternic, un candidat matur, care este hotărât şi are soluţii viabile pentru principalele probleme ale gălăţenilor, fie că este vorba despre termoficare, drumuri, câini vagabonzi, locuri de muncă sau altele.

Suntem lideri de sindicat, ceea ce înseamnă că avem în spate voturile a mii de sindicalişti de pe platforma Arcelor Mittal. De aceea, suntem conştienţi că vorbim în numele a mii de gălăţeni cărora le dorim doar binele.

Dorim să transmitem tuturor susţinerea noastră fermă pentru candidatul PSD la Primăria Municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, omul despre care avem convingerea că va putea schimba soarta oraşului şi viitorul copiilor şi nepoţilor noştri. Este singurul candidat care are un proiect credibil pentru Galaţi şi care, avem convingerea, va reuşi să readucă Galaţiul acolo unde îi este locul şi acolo unde merită!

Pe 5 iunie, votaţi Ionuţ Pucheanu primar!

(P)

Comandat de PSD Org. Jud. Galati

Prestat de Viata libera

CUI Mandatar Coordonator 21160002

Citit 2573 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 14:49