APEL din Italia, cu ocazia ALEGERILOR de duminică: ”Votaţi şi pentru noi!”

APEL din Italia, cu ocazia ALEGERILOR de duminică: ”Votaţi şi pentru noi!”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Chiar dacă îi despart mii de kilometri de oraşul sau satul în care s-au născut, au copilărit şi au învăţat, chiar dacă şi-au construit cariere de succes şi vieţi mai bune în străinătate, gândurile lor se îndreaptă mai mereu către locul din care au plecat. Cu atât mai mult, în această zi în care cei rămaşi acasă îşi decid viitorul pentru următorii patru ani.

Cu siguranţă că dacă ar fi putut fi în ţară şi în localitatea de domiciliu, românii din diaspora ar fi votat. Tocmai de aceea îi îndeamnă pe cei rămaşi acasă să voteze şi pentru ei. Asociaţia Românilor din Italia a lansat, chiar de Ziua Românilor de Pretutindeni, apelul „Votaţi şi pentru noi”. Un demers prin care românii din Italia şi cei din toată Diaspora au fost chemaţi să îşi facă datoria, cerând celor dragi din ţară, rude, prieteni, cunoştinţe, să participe în număr cât mai mare la alegerile din 5 iunie.

“Fraţilor, prieteni, părinţi dragi, români care veţi fi în ţară în ziua alegerilor, mergeţi şi votaţi, cântărind cu multă atenţie programul electoral al fiecărui candidat în parte şi credibilitatea acestora şi nu uitaţi cine vă cere votul. NU uitaţi ce a făcut anul trecut şi în anii dinainte. Nu va lăsaţi influenţaţi şi manipulaţi de propagandă. Nu votaţi cum s-a întâmplat în ultimii 25 de ani, pentru pungi de mălai şi găleţi. Contribuiţi cu toţii la reformarea clasei politice din România”, este apelul lansat de preşedintele ARI, Eugen Terteleac, într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Cine are dreptul să voteze şi care este procedura

NU ÎNCERCAȚI SĂ FRAUDAȚI ALEGERILE! Sistemul informatic nu poate fi atacat şi nici păcălit!

"Viaţa liberă" te ajută să cunoşti candidaţii din tot judeţul Galaţi - HARTĂ INTERACTIVĂ

Citit 3101 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Iunie 2016 21:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.