ALEGERI LOCALE 2016 - FUNCȚIA DE PRIMAR al municipiului Galați/ Ce spune MARIUS STAN despre înfrângerea suferită

ALEGERI LOCALE 2016 - FUNCȚIA DE PRIMAR al municipiului Galați/ Ce spune MARIUS STAN despre înfrângerea suferită
Evaluaţi acest articol
(46 voturi)

„Nu este o bucurie când pierzi! Este mai mult decât evident. Ştiam de când am intrat în această lupta că pot pierde, dar mai ştiam şi că, dacă nu lupt, am pierdut deja! Mă bucur că împreună cu un partid mic, dar onest, am dat frisoane celor două mari partide, obligându-le la mobilizare pe toate fronturile (vizibile şi mai puţin vizibile).

E păcat, mare păcat ,că pe gălăţeni nu i-a interesat Galaţiul, lăsând soarta lui pe mâinile nucleelor dure ale celor doua partide.

S-a confirmat încă odată că prezenţa mică la vot permite partidelor mari să stabilească ele şi numai ele soarta gălăţenilor.

Stimaţi gălăţeni care nu aţi fost la vot aveţi dreptul, dar şi obligaţia de a tăcea atunci când nu vă convine ceva!

Vreau să mă adresez celor cărora le pasă de Galaţi şi să le mulţumesc pentru onoarea pe care mi-au acordat-o, aceea de a fi reprezentantul lor, şi să le spun că sunt mândru de realizările mandatului încredinţat.

Cum însă nimeni nu e perfect, probabil că nici eu nu am fost. De un lucru vreau să fie siguri: tot ceea ce am făcut, am făcut cu dorinţa de a dezvolta oraşul acesta uitat de politicieni şi de autorităţile centrale. Sper să-i fi trezit pe o parte din aceştia.

Aş vrea să le mulţumesc celor care au fost alături de mine în această campanie (nu mulţi). Nu-i nominalizez pentru a nu nedreptăţi pe cineva, dar au fost nişte oameni minunaţi.

Aş vrea să mulţumesc familiei că m-a susţinut şi suportat de-a lungul celor patru ani (cei mai grei din carieră).

Şi pentru că ştiu să pierd şi să-mi asum pierderea, vreau să-l felicit pe câştigător şi să-i doresc să realizeze infinit mai multe decât mine în interesul şi folosul Galaţiului. Este un oraş care o merită din plin! Cu aceeaşi dragoste pentru Galaţi, Marius Stan”, ne-a transmis, în mesajul remis redacţiei, candidatul UNPR pentru încă un mandat de primar.

Citit 31256 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2016 22:19

38 comentarii

 • postat de Dezastru
  Marți, 05 Iulie 2016 13:14
  5.13.138.***
  Un dezastru... mare...Sa stea in fotbal
  0
  0
  Raportează
 • postat de Teiul fasonta de la nivelul solului
  Joi, 09 Iunie 2016 00:15
  5.13.236.***
  Stane sa nu uiti ca tu esti diletantul care a macelarit teiii din oras!
  1
  6
  Raportează
 • postat de v for vendetta
  Miercuri, 08 Iunie 2016 22:56
  5.15.223.***
  noul galati , noul stadion , noul otelul galati , noul cinema ..
  1
  6
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Miercuri, 08 Iunie 2016 22:44
  5.13.161.***
  @Victor... DA cum am mai afirmat Cap de Minge a realizat multe de NEEGALAT fata ce scursurile trecute! DAR nu si-a terminat treaba pana la capat... si nu a repus pe picioare industria orasului!
  1. 4000 de someri dupa consignatii si maxi-taxi un pret mult prea mare economic intr-un uras cu peste 30.000 de someri!
  2. Aquapark la valuri nu I-a fast acordata licenta pentru ca spaga era mica!
  3. Parcul Coposul la rocada in paragina chiar la marea intersectie a orasului
  4. Darmarea scheletului metalic disgratios cand se putea bine-mersi in 4 ani sa face o ancora usoara si fantana era superba!
  5. Construirea unui Mall in zona inestetica fara cinema... si asa lumea nu-si permite sa mearga la cinema! Omu mananca 2-3 zile de banii aia... intai ofera locuri de munca si apoi distractia... nu toti suntem copii de bani-gata!
  6. Obsesia tampeasca cu TUNELUL... cand si pentru ce si cine si CU CE? Cu banii aia faceai Iazaki la Galati in zola libera... le dadeai un sut in fund Olandezilor si preluai Santierul Naval inapoi la 150.000.000E profit pai puteai sa faci salariul minim in oras 1000E mai boule!
  CU CINE SA FACI TREABA CAND TARA PUTE DE HOTI SI PARVENITI CARE NE SUG MUNCA NOASTRA!
  Au ramas patronii dizgratiosi... eu decat suport un frustrate mai bine imi dau demisia, nu de alta dar imi stric viitorul ce-l pot avea in alta tara!
  Deci suntem rosii din nou... nu asta este idea... CI SA LUAM ATITUDINE!
  Eu as merge pe urmatoarea idee: NU AI 4 ANI SA FACI CEVA... AI 6 LUNI... NU FACI DEMISIA! NU VREI... PLECI OBLIGAT-FORTAT!
  La privat daca nu esti eficient in cateva zile ai un sut in fund! VREAU SA VAD SUTURI! SIGUR NU SE VA FACE NIMIC! Vorba lui Firea de pe facebook... cu tot respectul Dma v-as f.... cum a f... PSD si PDL tara asta 26 de ani! am incheiat citatul! (PDL e pus de la mine sa nu facem discriminare!)
  1
  4
  Raportează
 • postat de cristina
  Miercuri, 08 Iunie 2016 16:55
  5.13.191.***
  Eliminarea microbuzelor, a garajelor, a chioscurilor si alte asemenea masuri, au cantarit greu si, iata rezultatul. Din pacate, asta e!!
  5
  4
  Raportează
 • postat de Eu
  Miercuri, 08 Iunie 2016 16:44
  109.166.129.***
  Am schimbat primarul ca nu am avut beculețe de sărbători si apa calda +caldura moaca ,asta e majoritatea gălățeana , noul primar credeți ca va da din buzunar pt .rai platnici la întreținere ,deja văd cum se îngrămădesc șpăgile la USA primăriei poate poate se reinventează maxi-taxi...........
  3
  6
  Raportează
 • postat de EU
  Miercuri, 08 Iunie 2016 15:03
  109.102.62.***
  E clar Galatiul e un oras de rahat condus mai nou de directorul Ecosal.
  5
  11
  Raportează
 • postat de For - Stan
  Miercuri, 08 Iunie 2016 13:39
  82.78.253.***
  Pentru toti cei care latra si musca din Stan ca nu le-a dat apa calda si sau caldura sau plang dupa maxi -pixi sau mai stiu eu ce le recomand sa scoata capul din C_r si sa achite factura la apa sau caldura si apoi sa vb. Realizarile sale nu vor fi egalate prea curand de Puteanu asta si o sa vedeti asta cu ochii vostri. Urlati cat va tine gura ca nu a facut si nu a dres da voi vedeti cum arata orasul asta acuma voi vedeti cum arata zona de la ultimul leu cu Kauflandul in locul rapei aleia cu strazile asfaltate si trotuare in zona de case de acolo cat lea crescut valoarea doar pentru ca nu mai au noroi in poarta, voi ati vazut cartierul de locuinte sociale , voia ati vazut trotuarele curate si aerisite fara maghernitele de chioscuri, voi ati vazut parcarea din M19, etc, and etc. ca listai lungaaaaa !!!!

  Deci de regretat o sa-l regretati asta este SIGUR si atunci o sa inghititi in sec.
  14
  14
  Raportează
 • postat de Mirel
  Miercuri, 08 Iunie 2016 11:55
  86.127.214.***
  O sa plangeti dupa Stan . Asta e clar !
  18
  20
  Raportează
 • postat de Catavencu
  Miercuri, 08 Iunie 2016 11:35
  5.13.146.***
  Infrangerea lui Stan a fost o victorie pentru oras! Traiasca Galatiul muncitoresc!
  17
  12
  Raportează
 • postat de Akbar
  Miercuri, 08 Iunie 2016 08:18
  81.12.148.***
  Am avut Primar fotbalist, acum vom avea City Manager fotbalist, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor, pus pe liber de Ciolos ca era in plus pe acolo. Competenta maxima !
  3
  11
  Raportează
 • postat de Victor
  Miercuri, 08 Iunie 2016 07:01
  109.102.62.***
  Dupa ce am citit comentariile de dinaintea mea stau si ma intreb....oare ce studii aveti toti cei care plangeti soarta chioscurilor - o modalitate primitiva de comert...a maxi-taximetristilor - toti ratatii societatii s-au facut soferi pe maxi-taxi sau pe taxi-uri.....a garajelor - 80% erau nefolosite in scopul pentru care au fost construite, multe dintre ele erau niste focare de infectie - mergeti sa vedeti parcul din micro 19 care s-a construit in locul acelei baterii .....Oameni buni ..sunteti retardati? De altfel vrem o "tara europeana" ......"ca in Germania nu era asa.."......"ca in America nu era asa....."......Am stat 20 ani in orasul asta condusi de mizerii....iar cand omul asta a venit cu o mentalitate noua...a pus lucrurile in miscare intr-o directie normala.......GALATENIIIIIII au votat asa cum le-a cerut neuronul ....PSDDDDDD-ul........
  In plus vreti sa vina Stan sa va plateasca facturile la utilitati?...aaa..tot el e de vina ca v-a oprit apa.....PLATITI-VA DATORIILE SARACILOR CU DUHUL CE SUNTETI......de altfel la semafoare vezi numai masini bune....dar majoritatea stai in 39..40........"conduc masini mai scumpe decat casa in care stau - Puya".
  Inca ceva........toata lumea spune ca pensionarii au decis soarta (in proportie de 75%).....dar tinerii care ar reprezenta viitorul unde au fost duminica?...la gratare?...au dormit?....foarte bine.....atunci sa nu ne mai mire ca la bacalaureat promovabilitatea este sub 50%........
  Se pare interesul personal primeaza in fata celui colectiv......dar totusi vrem performanta...
  12
  26
  Raportează
 • postat de bulescu
  Miercuri, 08 Iunie 2016 06:15
  5.13.129.***
  Saracu' de el... Oare are dreptul la somaj? Poate ajunge vice... si vedem cateva opinii interesante. Vorba roganglilor: may your famili liv' forevar ;)
  6
  11
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Miercuri, 08 Iunie 2016 01:18
  5.13.161.***
  Mai cap de minge! Cand ai lasat orasul fara caldura si apa calda te-ai gandit ca vin alegerile? Cand ai primit oferta pentru Aquapark ai refuzat firma pentru ca nu dadea spaga dorita! Te-ai plimat cu prietenii tai de cartier inloc sa primesti audiente si acum vrei primar IAR?
  Eu vad ca-I inceput cateva lucruri bune care eclipseaza celelalte resturi dar nu ai terminat treaba:
  - Maxi-Taxi... bus-urile sunt prost atribuite... sistemul de bilete anevoios... masinile sh noi achizitioane nu-s cele mai potrivite.
  - Consignatii distratioase... si afise comerciale Anabile pe brailei... partea proasta ai cufundat orasul in 4000 de someri bonus!
  Ai primit prime grase de la supermarket-uri si alte spatii comerciale gen Mall! Tragand linie nu iesi pe plus pentru galaneni.... doar comparative cu ceilati inapti!

  Eu am impresia ca jocul a fost pornit de la Bucuresti sa castige PSD-ul... au bagat ALDE vechii mafioti din cretacic, si alti omuleti necunoscuti.... ho the f... is Vreme... si tragand linie ptr un singur scrutin.... iese rosiaticul asta de respira greu! MINUNE NU ALTA!
  Sa vedem minune dace face ceva... in mandatul asta... ESTE ULTIMUL AL ORASULUI! Deja tineretul a plecat vazand cu ochii! Cred ca este mai plin orasul de anunturi: angajam vanzatoare... decat AJOFM angajam someri!
  11
  13
  Raportează
 • postat de SPIRIDUȘUL
  Miercuri, 08 Iunie 2016 01:03
  5.13.181.***
  Dacă Marius Stan avea un consilier bun, care să îl sfătuiască ce trebuie făcut, ce își doresc gălățenii, cum să se comporte, etc, era reales acum. Era suficient să citească măcar sfaturile de pe acest forum și avea ce învăța.
  Dar el s-a luat după un aerian ca Aurel Vlaicu și a neglijat gălățenii. Acum l-au neglijat și gălățenii pe el!
  2
  15
  Raportează
 • postat de ela
  Marți, 07 Iunie 2016 20:07
  5.13.226.***
  Ai uitat ca pnl te.a ridicat ..acum dai in ei..sa iti fie rusine...ei te.au pus in fata pt primarie sa fii ales ..asa memorie scurta ai? Sa iti fie rusine
  6
  17
  Raportează
 • postat de dani
  Marți, 07 Iunie 2016 18:30
  41.184.112.***
  sper ca Marius Stan sa scrie si o carte,despre experienta avuta ca primar,dar ca se fie citita ar trebui sa fie o carte de bucate.
  10
  13
  Raportează
 • postat de Barbieru
  Marți, 07 Iunie 2016 18:02
  109.166.143.***
  Domnule primar Marius Stan impare rau ca ati pierdut mandatul de primar al Galatiului dar va voi Sistine la alegeriile din luna septembrie
  17
  13
  Raportează
 • postat de Adi
  Marți, 07 Iunie 2016 16:46
  79.116.105.***
  Marius Stan mai poate fi numit si Dorel Stan, fiindca de fiecare data intai a facut, si abia apoi a stat sa se gandeasca. Asa a fost si cu daramarea garajelor, si cu demolarea caselor de pe Traian, si cu "fasonarea", de fapt amputarea teilor din oras, sau defrisarea falezei. Ca sa nu mai spunem ca in primii 2 ani de mandat erau concerte in fiecare zi de weekend, de nu putea lumea sa se mai odihneasca de atata circ si zgomot.
  In plus, desi guvernul a spus clar ca va sustine exclusiv varianta podului la Braila, Dorel Stan betmen dom'ne, el tot cu tunelul lui magic.
  Chiar ma gandeam sa pun un banner la falezogaura - "atentie, pericol sa apara Stan cu lopata din groapa, ca s-a apucat de tunel".
  Asta a fost omul care a blocat conturile atator oameni, someri sau pensionari, pentru datorii simbolice la impozit. Asta a fost personajul care si-a batut joc de copiii de la Cuza, mutandu-i intr-o scoala neterminata. Dupa 4 ani de mandat, sunt de 2 ori mai multi caini vagabonzi decat in 2012. Si sunt atatea altele de spus.
  Pentru cine-l regreta, sa-l ia acasa sa-i faca Dorel management in familie :).
  44
  38
  Raportează
 • postat de gica
  Marți, 07 Iunie 2016 14:32
  5.13.166.***
  in Titanic vals, Birlic avea o replica celebra : ,,Visele voastre ?! Dar visele mele?! V a ti intrebat vreodata ce doresc eu ?! " Cred ca aici ati pierdut noul mandat dl Stan ...nu v-a interesat niciodata ceea ce am dorit, visat noi ! Aroganta si nepasarea fata de galateni v a taxat.
  21
  36
  Raportează
 • postat de REVOLTATUL
  Marți, 07 Iunie 2016 13:19
  82.137.8.***
  In sfarsit s-a facut dreptate.Am scapat de acest arogant increzut, cu capul in nori,Dupa ce a distrus fotbalul din Galati ( de 55 de ani Galatiul nu a mai avut macar o echipa in div.B ) ,a demolat refugiile din statiile de autobuz,garaje si chioscuri , fara sa puna nimic, in loc ramanand doar gauri si resturi de stalpi , a suprimat dreptul la munca a maxi-taximetristilor, lasand sute de oameni fara mijloace de trai ,in loc sa-si bage capul in nisip si sa dispara, a mai avut tupeul sa candideze . Despre ce realizari vorbeste el , care nu a fost in stare nici sa repare trotuarele de pe strazile principale Domneasca sau Brailei, cheltuielind banii nostri pentru propria imagine, propaganda cu cantareti si formatii muzicale; despre visurile fantasmagorice de tunel peste Dunare. pasaje subterane etc., ce sa ma ivorbesc . Meritul pentru castigarea campionatului de fotbal apartine jucatorilor si lui Dorinel, nu tie, care ti-ai batut joc de ei ne acordandu-le drepturile promise, astfel ca au trebuit sa plece . Am fi preferat sa nu castigam campinatul, fiind blamati de toata lumea de cumparare a meciurilor cu CFR -ul si Petrolul , dar sa avem in continuare echipa in prima divizie . Si tine minte, DNA -u nu doarme .l
  41
  28
  Raportează
 • postat de florin
  Marți, 07 Iunie 2016 12:31
  79.116.106.***
  Daca Marius Stan iesea cu mesajul clar ca in intr-un an de zile eutanasiem toti cainii vagabonzi si daramam toate garajele castiga lejer un nou mandat.
  26
  51
  Raportează
 • postat de Iancu din Hunedoara
  Marți, 07 Iunie 2016 12:02
  91.208.234.***
  Stan va pleca la pachet cu city managerul Aurel Vlaicu.
  Cica Pucheanu il aduce city manager pe Traian Vuia.
  10
  46
  Raportează
 • postat de alianta USL...
  Marți, 07 Iunie 2016 10:25
  109.166.139.***
  In primul rand dnu MARIUS STAN a pierdut votul celor 10 000 de suporteri,in al doilea rand a pierdut prin ruperea aliantei PSD-UNPR-PC.(ALDE),care sa cunoscut ,scaderea si sustinerea fortei politice,lasand la o parte garajele,chioscurile,si transportul de maxi-taxi,iar in al treilea rand oamenii domnului PICU, pe langa faptul ca unii acum trei luni au FUGIT la PSD, si lau tradat , iar cei care au ramas au facut campanie slaba, cea ce sa vazut si rezultatul final, inca o data sa demonstrat ca PSD este o forta si un partid cu propagandisti, cum spunea dnu BASESCU, si ca au convins pensionarii sa acorde votul la nivel national .sa dea dumnezeu ca noul primar sa continue proiectele de modernizare al orasului GALATI , si sa se mentina in buna stare tot ce a construit acest om in 4 ani , cea ce altii nu au facut 22 de ani.neam saturat sa votam interesul personal,dorim sa avem un nivel de trai bun decent, pentru copii nostri si pentru nepotii nostri.Succes in continuare in calitate de consilier, si succes noului primar!!!
  11
  39
  Raportează
 • postat de OITA ION
  Marți, 07 Iunie 2016 10:14
  79.116.106.***
  BUNA ZIUA , DESIGUR TIN SA FELICIT PE NOUL PRIMAR ,SI II DORESC SA AIBA NUMAI REUSITE IN ACEST MANDAT , IAR CU DOMNUL FOST PRIMAR , EU STIU CA PSD SI UNPR SUNT IMPREUNA .DECI MARIUS STAN DIN START VA AVEA SI EL O FUNCTIE IN PRIMARIE ,POATE VOTURILE DE MARIUS STAN L-AU AJUTAT PE DOMNUL PUCHEANU SA CISTIGE FOTOLIUL DE PRIMAR .
  17
  20
  Raportează
 • postat de Marius
  Marți, 07 Iunie 2016 09:29
  5.13.170.***
  Felicitari Marius Stan pentru ce ai facut bun si frumos pentru acest oras. Cred ca esti singurul primar de dupa revolutie care ai avut realizari in mandatul tau, ai inceput si finalizat unele dintre proiecte. Eu personal uitandu-ma in oras, vad lucruri frumoase si sper ca ele sa aibe continuitate! Din pacate, lumea nu si-a calculat bine votul deoarece vom intra din nou pe mana prafuitului PSD care ne-a furat, ne fura si ne va fura mereu. Nu fac politica dar imi pare rau ca in sfarsit atunci cand incepuse ceva sa se vada in acest oras, sunt sigur ca lucrurile bune nu vor continua. Eu iti multumesc si iti doresc multa sanatate. Din punctul meu de vedere, vei fi mereu primarul de care orasul Galati are nevoie.
  37
  57
  Raportează
 • postat de viorel
  Marți, 07 Iunie 2016 09:12
  194.105.20.***
  Si tunelul pe sub Dunare. Gata sau papat banii sau se continua proiectul?
  Eu vreau tunelul pe sub Dunare.
  Ne spalam pe maini din 4 in 4 ani?
  11
  38
  Raportează
 • postat de Alex
  Marți, 07 Iunie 2016 09:08
  188.25.142.***
  "mare pacat ca pe galateni nu i-a interesat Galatiul" pe buneee??
  20
  45
  Raportează
 • postat de GALATEAN
  Marți, 07 Iunie 2016 08:26
  5.13.151.***
  SUNT CONVINS CA SI O PARTE DIN CEI CARE L-AU CONTESTAT PE STAN IN PERIOADA CARE A FOST PRIMAR IL VOR REGRETA INTR-UN AN -DOI . ASA SE INTAMPLA LA NOI ROMANII . INTAI FACI O PROSTIE SI PE URMA O REGRETI .
  35
  41
  Raportează
 • postat de omul.muncii
  Marți, 07 Iunie 2016 07:52
  82.208.137.***
  unpr-"un partid mic si onest" risu-plinsu-partid plin de penali si oportunisti,el m. stan nu a fost "facut"(ales) primar de psd-pnl.Despre realizari sa v-amintiti demolari (sa vedeti ce repede va fi gata Traian-4benzi),apa calda si rece ,caldura ,canalizare scumpe si putine,strazi si trotuare vai mama,curatenie ioc,tunelul sau podul deloc.Parte din maretile realizari ale "noului" fost primar.Au plecat ai lor,au venit ai lor-observati configuratia nominala a consiliului local.
  14
  22
  Raportează
 • postat de galatean
  Marți, 07 Iunie 2016 07:17
  79.116.105.***
  D-le Stan, cred ca ati fost cel caruia i-a pasat cel mai putin de Galati din toti cei 300 000 de locuitori ai orasului. Nu confundati ceea ce vreti dvs vizavi de oras cu ceea ce au reala nevoie locuitorii. Niciodata nu ati dat 2 bani pe semnalele care au venit din randul oamenilor, ci ati facut numai ce ati vrut dvs si clica cu care v-ati inconjurat. In consecinta, e cel mai bun lucru ca am scapat in sfarsit de aroganta si pompierismul dvs.
  33
  44
  Raportează
 • postat de Aler(g)ator.....
  Marți, 07 Iunie 2016 06:51
  89.136.231.***
  ,,Procentul mic'' este nereal. Scuza este perversa. Galatenii cu domiciuliul stabil in Galati nu l-au mai dorit pe M.S. si stie toata lumea de ce. Cei plecati sa munceasca pe alte meleaguri nu aveau cum sa voteze si, oricum, e putin probabil sa fie afectati in urmatorii 4 ani de alegerea facuta de cei ramasi care au votat (pentru ca nu se vor intoarce). Asa ca, cei ramasi vor avea intr-un procent majoritar primarul, consiliul local si consiliul judetean pe care si le-au dorit.
  13
  15
  Raportează
 • postat de ION
  Marți, 07 Iunie 2016 03:41
  5.13.157.***
  FATA DE ALTII AI FACUT CEVA!
  SA FII ALES VICE PRIMAR SA POTI CONTINUA CEIACE AI INCEPUT!
  33
  32
  Raportează
 • postat de eu
  Marți, 07 Iunie 2016 01:22
  79.112.202.***
  Bai nenea M. Stan,tu ai pierdut pe mana ta.Tot ce trebuai sa faci era sa salvezi Otelul Galati,dar tie nu ti-a pasat si acum suporterii te-au taxat(de aia si numarul mic de votanti).Sa tii minte de la un suporter otelar:ACUM 4 ANI DATORITA NOUA,SUPORTERILOR,AI AJUNS PRIMAR.Am crezut toti ca prostii ca daca un asa zis mare si infocat suporter,dvs, a ajuns primar,vom fi ajutati si chiar ne imaginam un stadion nou,plin si multe meciuri europene.Dar dumneata ai facut taman invers si acum te plangi ca de ce dom`le nu ai reiesit primar pentru ca ai facut tot ce trebuia.
  21
  31
  Raportează
 • postat de Zap
  Marți, 07 Iunie 2016 00:01
  5.13.215.***
  Lasa ca au votat netotii cu PSD de vreo 30 de ani incoace.
  Stai sa vezi acuma ca vin fomistii iar.

  VA MERITATI SOARTA BOSOROGI TAMPITI !
  18
  42
  Raportează
 • postat de Bandit
  Luni, 06 Iunie 2016 23:36
  109.166.131.***
  Să tac? Păi am votat Stan Marius acum 4 ani. Şi? Am rămas fără căldură şi apă caldă în mazepa2 în februarie şi nu am avut niciodată datorii la întreținere. Faptul că mi-ai condamnat copii la frig şi mizerie, am votat împotrivă. Totul până la familie ceea ce cred că nu înțelegi. Am vrut să vin în audiență dar alteța dvs....nu m-a primit. Sunt multe de spus...adio Stan Marius.
  18
  48
  Raportează
 • postat de furculision
  Luni, 06 Iunie 2016 23:08
  86.122.212.***
  .. de a lúngul celor patru ani (cei mai grei din cariera)"...

  Care cariera?!?
  Ati fost "cel mai bun" Primar dintre fotbalisti si cel mai bun fotbalist dintre primari !!!

  ...si luati si galeata cu var cand plecati... nu mai vine Ceausescu sa vopsiti bordurile!...
  15
  31
  Raportează
 • postat de Eu
  Luni, 06 Iunie 2016 22:41
  86.126.14.***
  Sper sa faca Pucheanu un audit la Primarie, sa vedem cu totii ce "mostenire" ai lasat...
  Esti cam relaxat, dle. Stan. Asta ma indreptateste sa cred ca ti-ai facut plinul.
  22
  43
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.