După ce a pierdut Primăria Tecuci, DANIEL ȚUCHEL renunţă la mandatul de ales local

După ce a pierdut Primăria Tecuci, DANIEL ȚUCHEL renunţă la mandatul de ales local
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La nici o săptămână de la aflarea rezultatelor alegerilor locale, Gerrhardt Daniel Ţuchel, care a pierdut bătălia electorală pentru un nou mandat de edil-şef, a anunţat că renunţă la fotoliul de ales local.

"Am fost în serviciul comunităţii 12 ani, zi de zi, neîntrerupt. Am schimbat vieţile a mii de oameni, lucru deloc uşor, în vremurile actuale. Le-am adus zâmbetul pe buze multora, atunci când nici eu nu credeam că mai e posibil. Uneori am schimbat destine, cu credinţă, cu respect, cu compasiune. Pentru asta vă sunt tuturor recunoscător! Am decis să mă retrag şi voi renunţa la mandatul de consilier local cu care m-aţi investit, lăsând locul în legislativul local unui tânăr. Viitoarelor autorităţi ale administraţiei publice locale le doresc să facă pentru Tecuci măcar jumătate din cât am reuşit eu în doar patru ani şi să-şi ţină aproape doar oameni de calitate. Vă transmit tuturor că voi rămâne în continuare acelaşi om, că echilibrul, demnitatea, dragostea de semeni şi mai ales credinţa îmi vor călăuzi paşii, la fel cum am fost dintotdeauna (…) ”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Gerhardt Daniel Ţuchel, primarul încă în funcţie al municipiului Tecuci.

Reamintim că, în urma scrutinului din data de 5 iunie, fotoliul de primar al Tecuciului a fost câştigat de social-democratul Cătălin-Constantin Hurdubae.

Citit 3966 ori Ultima modificare Luni, 13 Iunie 2016 19:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.