TRANZACȚII IMOBILIARE: Ultimele vânzări din acest mandat

TRANZACȚII IMOBILIARE: Ultimele vânzări din acest mandat
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Peste 60.000 de euro fără TVA va încasa bugetul local al oraşului de pe urma ultimelor vânzări de terenuri aprobate de aleşii locali, înainte de a-şi încheia mandatul. Iată ce, cui şi mai ales la ce preţ vând aleşii.

Cei mai mulţi bani, 29.541 de euro fără TVA, vor veni de la societatea Matex SRL, deţinută de Gigi Sechilă, fost candidat la Senat din partea PRM, care va cumpăra suprafaţa de 229 mp de pe strada Brăilei nr. 175 C, Micro 19, platforma sud - Stadion Dunărea, cu preţul de 129 euro/mp, fără TVA. Pe terenul care îi fusese concesionat se află o construcţie cu destinaţia de spaţiu comercial (cofetărie - gelaterie).

Cel mai scump teren vândut, 160 euro/mp, se află pe strada Brăilei nr. 136C, Lot 3. Este vorba de suprafaţa de 7,53 mp de teren, reprezentând cota indiviză aferentă construcţiei proprietatea soţilor Mihail şi Mihaela Bucatanschi. Cei doi medici vor putea cumpăra, astfel, terenul pentru care au plătit până acum chirie.

Aleşii locali au fost de acord să vândă suprafaţa de 31 mp, situată pe strada Cpt. Vasile Panu nr. 40-42, societăţii Ene Grup SA, cu preţul de 149,26 euro/mp, fără TVA. Pe terenul respectiv a fost edificată o construcţie cu destinaţia de extindere show-room.

Terenul cu destinaţia curte-grădină, de 139 mp, situat pe Aleea Mimoza nr. 2, îi va fi vândut lui Sorin Costel Petrea, cu 117 euro/mp, fără TVA.

Cea mai ieftină - 81 euro/mp, fără TVA - este o suprafaţă de 111 mp, teren cu destinaţia curte-grădină, de pe strada Ghecet nr. 3, care îi va fi vândută gălăţeanului Marian Fătu. Cheltuielile ocazionate de încheierea contractelor de vânzare-cumpărare vor fi suportate de către cumpărători.

Citit 2331 ori Ultima modificare Joi, 23 Iunie 2016 00:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.