Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
6 comentarii

Deputaţii şi senatorii scandalizează, din nou, opinia publică, după ce, astăzi, într-o şedinţă de plen reunit (cel mai probabil, ultima înainte de vacanţa parlamentară), au votat dezincriminarea conflictului de interese pentru cei care şi-au angajat rudele la cabinetele parlamentare până în anul 2013.

Conform publicaţiilor centrale, nu mai puţin de 306 voturi au fost exprimate „pentru” şi doar o abţinere. Printre parlamentarii descoperiţi în conflict de interese sunt şi deputaţii Florin Pâslaru (PSD) şi Bogdan Ciucă (ALDE), cei doi, după cum v-am informat în repetate rânduri, angajându-şi fiul, respectiv sora la propriile cabinete parlamentare, în urmă cu mai mulţi ani.

Decizia de astăzi a deputaţilor şi senatorilor, catalogată drept un atac la democraţie, a provocat un val de nemulţumiri şi revoltă în toată ţara. Mai mulţi internauţi din câteva oraşe ale ţării se mobilizau pe Facebook pentru a ieşi în stradă.

Citit 2984 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iunie 2016 18:04

6 comentarii

 • postat de CETATEAN Vineri, 24 Iunie 2016 08:48 193.230.156.*** Link la comentariu
  0
  2

  Noi trebuie sa luam atitudine, situatie inexistenta la Galati unde, tinerii intelectuali(care or fi ) au lasat sa mearga la vot doar senilii si analfabetii. IN ACESTE CONDITII ESTE FIRESC , CA CEI 306 NESIMTITI SA FACA CE VOR.AU TOATA LIBERTATEA. PE FURIS, CA SI IN MARTEA NEAGRA , IMEDIAT DUPA ALEGERI , SI-AU VOTAT PENSII SPECIALE, INCLUSIV PENALILOR DIN PUSCARIE. PENTRU CA TOTI SI-AU ARANJAT PROGENITURILE SI NEAMURILE PE POSTURI BUNE, PLATITE DE NOI AU VOTAT DEZINCRIMINAREA CONFLICTULUI DE INTERES.AU MERS PANA ACOLO INCAT , PE PERIOADA VACANTEI PARLAMENTARE , ATUNCI CAND ACESTI NESIMTITI MERG SA SE PETREACA , GUVERNUL SA NU AIBA VOIE SA EMITA NICI O ORDONANATA, ADICA SA BLOCHEZE TARA. CUM VRETI SA REUSEASCA UN GUVERN CAND PENALII ALESI IN FUNCTII POLITICE SICANEAZA ORICE ACTIUNE. AU DRUM LIBER SA FACA ORICE. SUNT SIGUR CA PSDISTII CARE AU VOTAT HABAR NU AU DESPRE CE ESTE VORBA IN PROPOZITIE DE ACEEA ESTE TARZIU ACUM SA CONTESTE MASURILE LUATE DE PSD CU PENSIILE SPECIALE SI SA PROTESTEZE.. TARZIU S-AU DUMERIT DE CE AU FACUT. SUSTIN TINERII DESTEPTI CARE IAU ATITUDINE IMPOTRIVA ACESTOR MAGARII .

  Raportează
 • postat de Laurentiu Joi, 23 Iunie 2016 18:43 24.114.38.*** Link la comentariu
  0
  1

  Democratia e cu voturi. Parlamentul a votat. Bun sau rau nu stiu, dar e un vot. E democratie.

  Raportează
 • postat de IC Joi, 23 Iunie 2016 06:18 5.13.151.*** Link la comentariu
  1
  5

  Publicati ,zi de zi , ,pana la alegerile din toamna , lista cu toti 306 parlamentari ,lista rusinii nationale , sa-i memoreze electoratul si sa nu-i mai voteze , Rusine lor si pentru ultima isprava si pentru votarea indemnizatiilor , pentru franele in calea cercetarii infractorilor parlamentari dar si pentru pensiilor nesimtite pentru ei si alesii locali ,rusine ,rusine. Tragedia-i ca romanii nu prea mai au pe cine sa voteze ,fiindca toti sunt o apa si un pamant......pentru ei, spaga si venitul gras ,noua ce ne-a mai ramas.... sa nu apelam la coasa si sa-i radem de la masa...Apropo ,stiind ca ,in lipsa de alte oferte ,tot ei vor fi votati ,sa. vedeti ce-si vor face de cap la reluare sesiuniei parlamentare ... mai au de indeplinit din obligatiile asumate in "pactul" semnat cu politrucul colonel(r) Dogaru ,printe care si desfiintarea DNA,CNSAS ,ANI etc... isi vor face de cap si pe la Cotroceni .. pot sa pariez.

  Raportează
 • postat de kovesi Miercuri, 22 Iunie 2016 23:46 89.137.137.*** Link la comentariu
  1
  5

  Parlamentul e o clica de hoti si corupti si sunt acolo doar pentru propriile interese si afaceri ! Trebuie schimbata toata clasa politica !

  Raportează
 • postat de Ale(r)gator .... Miercuri, 22 Iunie 2016 22:04 89.136.231.*** Link la comentariu
  2
  10

  Care democratie? Pentru a prosti o multime, chiar scolita, flutura-i in fata lozinca democratiei si o manipulezi cum vrei. Dar intreaba macar un individ din acea multime ce este o democratie si nu va sti sa raspunda.

  Raportează
 • postat de PC Miercuri, 22 Iunie 2016 19:22 89.136.7.*** Link la comentariu
  3
  8

  Pentru a scapa de conflictul de interese in speta expusa in articol , "democratii" de la PDL inventasera angajarea incrucisata a rudelor , adica un parlamentar angaja ruda altui parlamentar si uite asa fentau legea . Conflictul de interese in speta asta era chiar absurd . Statul aloca fiecarui parlamentar o suma fixa pentru functionarea unui birou de parlamentar , daca o parte din suma e platita unui prieten sau unei rude pentru secretariat , care este diferenta ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.