Primul gălăţean la vârful OSCE. Deputatul Dobre s-a întors din Georgia PROMOVAT

Primul gălăţean la vârful OSCE. Deputatul Dobre s-a întors din Georgia PROMOVAT
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Liderul liberalilor gălăţeni, deputatul Victor Paul Dobre, a fost ales, zilele acestea, vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE).

Parlamentarul gălăţean, membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE, a participat, în perioada 1 - 5 iulie 2016, la cea de-a 25-a sesiune anuală, care a avut loc în Georgia. Potrivit Camerei Deputaţilor, noua structură de conducere a Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa este formată din preşedintele Christine Muttonen (Austria) şi vicepreşedinţii Victor Paul Dobre (România), Vilija Aleknaite Abramikiene (Lituania), Azay Guliyev (Azerbaidjan), Isabel Santos (Portugalia), Robert B. Aderholt (Statele Unite ale Americii), Kent Harstedt (Suedia), George Tsereteli (Georgia), Peter Bowness (Marea Britanie), Roberto Battelli (Slovenia).

„Adunarea Parlamentară a OSCE este dimensiunea parlamentară a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa. A fost creată în aprilie 1991 şi este formată din 323 de membri din cele 57 de parlamente naţionale din statele membre ale OSCE. Parlamentul României participă la AP OSCE de la înfiinţarea acesteia, în calitate de membru fondator cu drepturi depline şi are o delegaţie permanentă formată din şapte parlamentari”, se arată într-o informare postată pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Citit 3150 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Iulie 2016 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.