O femeie, noul administrator public al Consiliului Judeţean Galați. IATĂ despre cine este vorba

O femeie, noul administrator public al Consiliului Judeţean Galați. IATĂ despre cine este vorba
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Managerul Spitalului Orăşenesc din Târgu Bujor, Doina Cucu, va fi, cel mai probabil, noul county manager (administrator public) al Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi. Aceasta a fost singurul candidat care a participat, ieri, la concursul organizat de CJ pentru funcţia amintită, care a constat într-un interviu, ceea ce indică faptul că, de săptămâna viitoare, când vor fi afişate rezultatele finale ale concursului, conform calendarului stabilit de instituţie, Doina Cucu va putea ocupa fotoliul lăsat liber de Costel Fotea, odată cu alegerea sa în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Doina Cucu este manager al spitalului din Târgu Bujor de patru ani, iar la alegerile locale a ocupat locul 23 pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean. Social-democrata, născută pe 21 septembrie 1975, este de profesie jurist, conform documentelor depuse de PSD la Biroul Electoral Judeţean, odată cu înregistrarea candidaturilor pentru scrutinul din 5 iunie.

"Consider că am abilităţi care vor putea fi puse în valoare mai bine ocupând această funcţie şi cred că, în cazul în care voi fi admisă, voi lucra foarte bine cu actuala conducere a Consiliului Judeţean. Nu mi-a fost frică de muncă niciodată, pot spune că toată viaţa mea a fost dedicată muncii şi studiului", ne-a declarat managerul (încă) al spitalului din Târgu Bujor.

Tot din funcţia de manager al unităţii medicale din Târgu Bujor a plecat şi Costel Fotea, în anul 2012, pentru a ocupa funcţia de administrator public al CJ.

Citit 12572 ori Ultima modificare Joi, 14 Iulie 2016 23:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.