Eugen Durbacă nu-şi face griji!/ „Din câte am discutat eu cu PSD, rămân aceleaşi alianţe”

Eugen Durbacă nu-şi face griji!/ „Din câte am discutat eu cu PSD, rămân aceleaşi alianţe”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

„Nu comentez o hotărâre judecătorească pentru că justiţia este independentă şi, indiferent ce aş spune eu, hotărârea este luată. În ce priveşte faptul că i s-a dat câştig de cauză lu’ domnul Stan Marius pentru a ocupa funcţia de consilier, este corect, pentru că el nu a fost invalidat datorită unor excluderi dintr-un partid, ci nu a fost votat acolo de către Consiliu”, a declarat, vineri, 12 august, liderul ALDE, senatorul Eugen Durbacă, despre decizia magistraţilor care au decis anularea constituirii Consiliului Judeţean - CLICK AICI pentru detalii.

Faptul că, în acest moment instituţia nu funcţionează, nu i se pare deloc grav: „La asemenea lucruri te poţi aştepta în permanenţă. Poate o instanţă să îţi anuleze anumite hotărâri. Când am fost preşedinte şi primar, am avut situaţii de genul acesta, în care instanţa anula anumite puncte din hotărâre. Şi trebuia să mă repliez. Eu consider că este o activitate normală. Sigur, bine ar fi ca totul să meargă liniar, dar nu se poate!”, a declarat Durbacă.

Politicianul nu-şi face griji în privinţa unei posibile schimbări a majorităţii în CJ: „Din câte am discutat eu cu PSD, rămân aceleaşi alianţe. Mai ales că noi, la judeţ, oricum ar fi, noi avem împreună cu PSD majoritatea. Nu avem de ce să avem emoţii, noi avem patru consilieri şi cu 15 fac 19”, a spus Durbacă.

Citit 4012 ori Ultima modificare Duminică, 14 August 2016 02:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.