RALUCA ARDEAN, noul purtător de cuvânt al Primăriei Galați

RALUCA ARDEAN, noul purtător de cuvânt al Primăriei Galați
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Noul purtător de cuvânt al Primăriei municipiului Galaţi este jurnalista Raluca Ioana Ardean. Ea a obţinut 96 de puncte la proba scrisă şi 90 de puncte la interviul din cadrul concursului organizat pentru postul contractual de inspector de specialitate, grad IA, la Departamentul Presă, fiind declarată "admisă". Trebuie spus că Raluca Ardean a avut o contracandidată la proba dosarelor, Nicoleta Mazilu, al cărei nume nu a mai apărut pe lista rezultatelor la examene.

Potrivit CV-ului, Raluca Ardean este licenţiată în Jurnalism la Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie, Departamentul de Jurnalism-Engleză, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, şi a urmat un master în Managementul programelor şi politicilor europene.

Din 2003 şi până în prezent, ca realizatoare de emisiuni radio-tv, şi-a legat numele de emisiuni matinale, de divertisment, politice şi administrative, a realizat interviuri, investigaţii şi reportaje, iar din 2011 este reporter zonal la Digi 24 Tv. De asemenea, este îndrumător de practică pentru studenţii Departamentului de Jurnalism şi Comunicare ai Universităţii "Dunărea de Jos".

Citit 15639 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.