”Independentul” Butunoiu a trecut la PRU

”Independentul” Butunoiu a trecut la PRU
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Senatorul Gheorghe Saghian nu a intrat singur în PRU Galaţi, ci l-a luat cu el şi pe fostul său coleg din PSD, Dorin Butunoiu. Consilierul judeţean a fost independent până miercuri, când Bogdan Diaconu, liderul PRU la nivel naţional, a anunţat pe pagina sa de Facebook intrarea lui Butunoiu în partid.

„Bine ai venit, Dorin! De astăzi (miercuri, 7 septembrie - n.r.) Partidul România Unită are consilier judeţean la Galaţi. Consilierul judeţean independent Dorin Butunoiu s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi şi mai puternici”, a anunţat Bogdan Diaconu.

Pentru gălăţenii cu ceva cunoştinţe politice, cu siguranţă, înscrierea consilierului judeţean în PRU nu reprezintă vreo surpriză, având în vedere că este de notorietate legătura strânsă a acestuia cu Gheorghe Saghian. Ba mai mult, cunoscătorii spun că Butunoiu nu ar fi reuşit să obţină un mandat de ales în Consiliul Judeţean fără sprijinul din umbră al senatorului. Pentru gălăţenii care încă au aşteptări de reformare a clasei politice şi care nu duc în derizoriu noţiunea de independent, aceasta reprezintă o nouă dezamăgire, care, pe viitor, ar putea să-i afecteze pe eventualii candidaţi independenţi de bună-credinţă.

Citit 2782 ori Ultima modificare Vineri, 09 Septembrie 2016 00:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.