Se caută proiectant pentru PARCAREA SUPRAETAJATĂ de la Spitalul Judeţean Galați

Se caută proiectant pentru PARCAREA SUPRAETAJATĂ de la Spitalul Judeţean Galați
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Peste 140.000 de lei este dispus să investească Consiliul Judeţean (CJ) Galați pentru proiectarea parcării supraetajate de la Spitalul Judeţean, cu ajutorul căreia să fie eliminat haosul creat de autoturismele parcate la voia întâmplării.

Instituţia a scos la licitaţie proiectarea parcării supraetajate, iar dacă procedura de achiziţie nu va fi îngreunată de eventuale contestaţii, care să întârzie desemnarea unui câştigător, Consiliul ar putea avea finalizat, la sfârşitul anului, proiectul tehnic, iar anul viitor, după aprobarea bugetului pe 2017, să scoată la licitaţie contractul de lucrări.

„În funcţie de cum evoluează procedura de achiziţie, vom şti exact când vom avea proiectul tehnic finalizat”, a precizat Costel Fotea, preşedintele CJ.

Reamintim că, în legislatura trecută, la începutul acestui an, consilierii judeţeni ai Galaţiului au votat un studiu de fezabilitate al parcării supraetajate de la Spitalul Judeţean, cu 300 de locuri, prevăzută cu demisol şi parter.

Conform hotărârii adoptate atunci de aleşi, investiţia se ridică la 8.226.931 de lei (inclusiv TVA), din care construcţia şi montajul ar ajunge la 7.349.054 de lei.

Citit 5546 ori Ultima modificare Marți, 13 Septembrie 2016 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.