Cum se poate face rost de BANI | Primăria Tecuci plănuieşte să vândă terenul de sub GARAJELE cetăţenilor

Cum se poate face rost de BANI | Primăria Tecuci plănuieşte să vândă terenul de sub GARAJELE cetăţenilor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gălăţenii care au rămas, în mandatul trecut, fără garaje, precum şi cei care acum îşi simt construcţiile provizorii ameninţate de buldozere îi pot invidia se tecuceni. Acolo administraţia locală şi-a propus să vândă terenul de sub garaje, în caz că bugetul local va avea nevoie de bani în plus.

Mai exact, Primăria intenţionează să-i împroprietărească pe posesorii de garaje cu terenul de sub construcţie, pentru care, în acest moment, plătesc chirie. Este vorba de aproximativ 274 de garaje, construite în spatele blocurilor, dar gândite urbanistic astfel, nu cum s-a petrecut în Galaţi. Este vorba doar de garajele situate în zone care nu vor suferi transformări în ceea ce priveşte modernizarea sau reabilitarea urbană.

Administraţia locală consideră că respectivele garaje sunt asamblate foarte bine, construite foarte bine, se încadrează urbanistic şi are în plan să vândă terenul pe care sunt ele aflate pentru a face rost de bani pentru studiile de fezabilitate şi proiectarea necesară marilor investiţii. Vânzarea se va face la un preţ pe metru pătrat, stabilit de Consiliul Local.

Tot pentru a aduce venituri la bugetul local, Primăria Tecuci are în vedere să închirieze spaţiile de parcare din faţa blocurilor pentru autoturisme, să taxeze parcările din zona pieţei şi parcările din zona parcului central al oraşului.

Citit 4241 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Octombrie 2016 00:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.