După alegerea în funcţia de vicepreşedinte al OSCE | Deputatul Dobre, felicitat de preşedintele PPE

După alegerea în funcţia de vicepreşedinte al OSCE | Deputatul Dobre, felicitat de preşedintele PPE
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Alegerea în funcţia de vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) i-a adus deputatului Victor Paul Dobre, preşedintele PNL Galaţi, felicitări şi mulţumiri din partea liderului celui mai mare partid din Parlamentul European, Partidul Popular European (PPE), Joseph Daul.

"Doresc să vă urez sincere felicitări pentru alegerea dumneavoastră ca vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a OSCE, pe parcursul celei de-a 25-a sesiuni anuale de la Tbilisi, Georgia. Pentru mai mult de şapte ani, aţi fost activ în Adunarea Parlamentară, contribuind la facilitarea dialogului dintre statele membre ale OSCE, în scopul promovării securităţii, respectării legii şi a drepturilor omului pe tot cuprinsul Europei. Sunt încrezător că din noua dumneavoastră poziţie veţi continua să vă îndepliniţi misiunea cu şi mai multă implicare şi dăruire", se arată în scrisoarea semnată de liderul PPE, adresată deputatului gălăţean.

În vara acestui an, Victor Paul Dobre a fost ales vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a OSCE, fiind primul gălăţean aflat la vârful acestei structuri.

Adunarea Parlamentară a OSCE a fost creată în aprilie 1991 şi este formată din 323 de membri, din cele 57 de parlamente naţionale ale statelor membre ale OSCE. România are o delegaţie permanentă formată din şapte parlamentari.        

Citit 1404 ori Ultima modificare Vineri, 14 Octombrie 2016 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.