Concursuri de recrutare | Trei posturi libere la Primărie

Concursuri de recrutare | Trei posturi libere la Primărie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă pe portalul propriu că organizează concursuri de recrutare pentru trei posturi vacante. Iată cine se poate înscrie:

Studii medii

Singura cerinţă de ocupare a funcţiei contractuale vacante de referent, grad debutant la Departamentul de Relaţii Externe şi Protocol, vizează studiile medii. Proba scrisa este programată pe 14 noiembrie, iar data interviului se va fişa odată cu rezultatele la prima probă.

Studii superioare

Municipalitatea are nevoie şi de un consilier, clasa I, grad superior, la Biroul Achiziţii Publice, Relaţia cu Mediul de Afaceri şi Societatea Civilă. Se pot înscrie la concurs cei care au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă administrative, juridice, economice, inginereşti, şi care au vechime în specialitatea studiilor superioare necesare exercitării funcţiei publice de minimum nouă ani.

Proba scrisă este programată pe 24 noiembrie, iar ulterior va fi interviul.

Musai, inginer cu masterat

Pentru funcţia publică de şef serviciu la Serviciul Construcţii, Dezvoltări şi Întreţinere Străzi se cer în primul rând studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă inginereşti. Obligatorii sunt studiile de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în inginerie şi vechimea în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite, de minimum doi ani.

Proba scrisă este programata pe 25 noiembrie 2016, şi ulterior se va desfăşura interviul, tot la Primărie.

Citit 3058 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2016 23:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.