Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
5 comentarii

Dacă la grădiniţa, şcoala, liceul sau colegiul în care învaţă copilul dumneavoastră lucrurile nu merg tocmai bine, dacă nu e suficient de cald, dacă băncile sunt vechi şi scârţâie, dacă terenul de sport e plin de gropi sau dacă e nevoie de calculatoare noi, aveţi cui să vă adresaţi: consilierilor locali care fac parte din consiliul de administraţie (CA) al instituţiei de învăţământ. Receptiv, alesul local poate prelua problema şi o poate supune atenţiei plenului, cerând rezolvarea.

Dovadă că la una dintre şedinţele Consiliului Local, consiliera PMP Nicoleta Badiu a atras atenţia că este nevoie de calculatoare la Colegiul „Mihail Kogălniceanu” (unde este membră în CA), iar primarul Ionuţ Pucheanu s-a arătat receptiv, dat fiind că este absolvent al acestei instituţii.

Trebuie spus că desemnarea aleşilor locali în CA-urile şcolilor s-a făcut prin vot secret. Şi, dacă grădiniţele au câte un singur consilier, unele şcoli şi licee au chiar câte trei.

CLICK AICI pentru a accesa LISTA completă a reprezentanţilor Consiliului Local în consiliile de administraţie ale grădiniţelor, şcolilor şi colegiilor gălăţene.

Citit 4767 ori Ultima modificare Marți, 01 Noiembrie 2016 18:42

5 comentarii

 • postat de decat eu! Joi, 03 Noiembrie 2016 08:12 78.96.59.*** Link la comentariu
  0
  1

  Huuuooooo! O sleahta de (...)! Ce treaba au astia cu invatamantul? Si banuiesc ca iau bani de la fiecare scoala in parte!

  Raportează
 • postat de IC Joi, 03 Noiembrie 2016 07:50 5.13.165.*** Link la comentariu
  0
  1

  Si ce sa faca acesti consilieri ,cum pot ajuta scolile ? Pe timpul "iepocii de aur " fiecare scoala era arondata (obligatoriu ) unei intreprinderi socialiste , poate s-ar face mai multe daca un CA-uri ar fi cooptati manageri din societatile economice cu potential de sponsorizare

  Raportează
 • postat de gica Miercuri, 02 Noiembrie 2016 15:45 84.117.42.*** Link la comentariu
  0
  5

  Vot secret??? Cum de au ramas aceiasi consilieri la unele scoli unde nu merge treaba si, probabil ca, datorita lor, tot nu va merge? Nici din orgoliu nu fac sa functioneze scolile. Ce fel de oameni sunt astia?

  Raportează
 • postat de Popoviciu Miercuri, 02 Noiembrie 2016 11:03 213.127.114.*** Link la comentariu
  0
  9

  E jalnic daca niste analfabeti cu Spiru Haret/Danubius, sunt pusi sa consilieze in invatamant. TRAGIC, CUMPLIT DE TRAGIC UNDE AM AJUNS:(((

  Raportează
 • postat de un cetatean Miercuri, 02 Noiembrie 2016 09:15 5.13.224.*** Link la comentariu
  0
  13

  Dar pentru spitale cine sunt desemnati? Ce se mai stie de acel angiograf adus la Spitalul de urgenta Sf.Andrei,daca s-a montat ,s-au a ramas la stadiul de mobilier? ca acum un an era mare zarva ca s-a primit un angiograf atunci am consemnat in subsolul paginii dv.ce soarta va avea,ca va ramane doar mobilier mult timp.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.