Cine sunt consilierii locali din CONDUCEREA ȘCOLILOR | Desemnaţi prin vot secret

Cine sunt consilierii locali din CONDUCEREA ȘCOLILOR | Desemnaţi prin vot secret
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Dacă la grădiniţa, şcoala, liceul sau colegiul în care învaţă copilul dumneavoastră lucrurile nu merg tocmai bine, dacă nu e suficient de cald, dacă băncile sunt vechi şi scârţâie, dacă terenul de sport e plin de gropi sau dacă e nevoie de calculatoare noi, aveţi cui să vă adresaţi: consilierilor locali care fac parte din consiliul de administraţie (CA) al instituţiei de învăţământ. Receptiv, alesul local poate prelua problema şi o poate supune atenţiei plenului, cerând rezolvarea.

Dovadă că la una dintre şedinţele Consiliului Local, consiliera PMP Nicoleta Badiu a atras atenţia că este nevoie de calculatoare la Colegiul „Mihail Kogălniceanu” (unde este membră în CA), iar primarul Ionuţ Pucheanu s-a arătat receptiv, dat fiind că este absolvent al acestei instituţii.

Trebuie spus că desemnarea aleşilor locali în CA-urile şcolilor s-a făcut prin vot secret. Şi, dacă grădiniţele au câte un singur consilier, unele şcoli şi licee au chiar câte trei.

CLICK AICI pentru a accesa LISTA completă a reprezentanţilor Consiliului Local în consiliile de administraţie ale grădiniţelor, şcolilor şi colegiilor gălăţene.

Citit 5171 ori Ultima modificare Marți, 01 Noiembrie 2016 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.