PD-L: Pechea şi Cudalbi au intrat în normalitate

PD-L: Pechea şi Cudalbi au intrat în normalitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În timp ce Prefectura gălăţeană a propus Contenciosului administrativ dizolvarea Consiliului Local Pechea, un consilier judeţean PD-L susţine că lucrurile s-au rezolvat.

„Şedinţa a fost statutară - au fost prezenţi un număr de 11 consilieri locali: şapte consilieri ai PNL, doi valizi, aflaţi în funcţie, ai PD-L şi doi consilieri, valizi, aflaţi în funcţie ai PSD” - a declarat consilierul judeţean PD-L Iulian Aramă (foto), care a participat săptămâna trecută la şedinţa Consiliului Local Pechea, precizând că a profitat de caracterul public al acesteia.

„Am dorit să particip la această şedinţă având în vedere o adresă pe care prefectul judeţului Galaţi a transmis-o, prin care practic se contrazicea, anunţând că cei doi consilieri locali ai PSD erau invalizi, după ce, cu câteva zile înainte, transmisese către Consiliul Local Pechea o adresă prin care hotăra că invalidarea acestora într-o şedinţă extraordinară de Consiliu Local nu era corectă”.

După şedinţa la care a participat, Aramă spune că există „întreaga formulă” a consilierilor PD-L.

Consilierul Aramă a mai spus că şi la Consiliul Local Cudalbi, după  retragerea sprijinului politic unui consilier PSD, acesta s-a adresat partidului său, „în acest moment, calitatea acestuia de consilier local fiind activ”.

Aramă l-a acuzat pe secretarul Consiliului Local Cudalbi de „imixtiune în activitatea Consiliului Local” – adică „îşi impunea punctul de vedere, număra sau nu număra voturi”.

Citit 781 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.