LEGEA ANTIFUMAT urmează să fie schilodită!

LEGEA ANTIFUMAT urmează să fie schilodită!

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
2 comentarii


Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, atrage atenţia că în Parlament se urmăreşte modificarea legii care interzice fumatul în spațiile publice închise.

„La umbra respingerii premierului, oarece domni din Parlament au trecut deja la treabă. În Comisia pentru Drepturile Omului se cere aviz pentru amputarea legii de interdicţie a fumatului în spaţiile publice închise. Pentru reamintire, Comisia de Sănătate din Senat, condusă şi atunci şi acum de distinşi membri ai noului Partid Stat Dragnea (PSD) - parte dintre domniile lor chiar distinşi membri ai breslei medicale - au propus modificări care nu înseamnă altceva decât o schilodire a legii antifumat”, a anunţat ministrul Sănătăţii, pe Facebook.

„Ce s-a mai întâmplat între timp? Senatul a aprobat deja tacit modificarea legii, aşa încât fumatul ar fi posibil, practic, în orice spaţiu închis. Camera Deputaţilor este camera decizională. Nicăieri nu este consacrat în vreo lege sau în Constituţie dreptul de a fuma, dar propunerea de modificare a legii tratează fumatul în spaţiile publice închise exact aşa”, adaugă Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății mai spune că „forma actuală a legii antifumat este doar unul dintre punctele care merită şi trebuie aparate de întreagă societate”.

Citit 6736 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2017 00:21

2 comentarii

 • postat de nu fumati Marți, 03 Ianuarie 2017 23:29 89.137.139.*** Link la comentariu
  2
  3

  Nu incurajati fumatul. Stop cancerului! Ce sa invete copiii de la voi?

  Raportează
 • postat de andrei Luni, 02 Ianuarie 2017 14:43 82.79.114.*** Link la comentariu
  1
  9

  Vrem sa se aplice numai legile Parlamentului European ! Astia sunt de rahat !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.