SCANDALUL din curtea CALORGAL | Ce spune conducerea societății despre noua organigramă

SCANDALUL din curtea CALORGAL | Ce spune conducerea societății despre noua organigramă
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

Dacă vineri, directorul general al Calorgal, Marian Alexandru, ne declara că nu trebuie să dea socoteală nimănui cu privire la noua organigramă a societății, duminică, după apariția articolului „Scandal la Calorgal, după înființarea unui nou post de director. Organigramă cu scântei”, reprezentanții distribuitorului de apă caldă și căldură au realizat, brusc, că trebuie să comunice și au ținut să ne transmită o serie de precizări, pe care directorul societății nu a considerat că trebuie să ni le ofere vineri, atunci când i-am solicitat un punct de vedere.

 

„Diminuarea salarială invocată reprezintă pierderea sporului de conducere aferent funcției de șef serviciu, odată cu transformarea serviciului respectiv în birou, prin reducerea numărului de angajați din subordine și trecerea acestora în alte servicii din cadrul aceleiași direcții, în scopul eficientizării activității intreprinderii. Această diminuare afectează strict veniturile unui șef de serviciu reîncadrat ca șef de birou și nu pe cele ale subordonaților. Este important de înțeles faptul că angajații societății noastre sunt la fel de angajați indiferent dacă sunt directori de direcții, șefi de servicii, șefi de birouri or simpli angajați. De altfel, precizăm că, urmare a reorganizării, fondul de salarii nu suferă modificări. De asemenea, nu se efectueză reduceri de personal. Înființarea Direcției de Dezvoltare era necesară pentru a genera, prin lucrări efectuate și în alte domenii decât în trecut, venituri în plus pentru societatea noastră, chiar dacă asta afectează cote de piață atribuite altor operatori în condiții de slabă concurență ”, a transmis purtătorul de cuvânt al Calorgal, Mihai Costache.

Scandal la Calorgal, după înfiinţarea unui nou post de director | Organigramă cu "scântei"

Citit 2752 ori Ultima modificare Duminică, 22 Ianuarie 2017 21:00

1 comentariu

 • postat de Florea Gabriel
  Luni, 23 Ianuarie 2017 07:12
  5.13.178.***
  Good Morning.Ca sa faceti profit,adica Bani,trebuie sa aveti si Agent Termic Primar,Domnilor si Doamnelor..si asta numai de la CET GALATI parca stiu eu din cate i-mi amintesc...asta inseamna sa platiti marfa pe care o luati si sa mai dati si ceva din urma din datorii de la Defuncta sora Geamana Apaterm.Am ajuns in situatia asta,din cauza Managementului foarte bine administrat de la Cap,adica Mr Directori care s-au tot perindat pe la Conducere Ani la rand...A-ti uitat?Big Brother cel cu al 3-lea ochi nu a uitat.Ce va spuneam candva in alte comentarii...CUMETREALA NU O SA MEARGA NICIODATA INTR-O COMPANIE....asta in cazul ca vrei sa mearga si sa faci...CE SE NUMESTE SIMPLU..,"PROFIT".Good Day!
  14
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.