PROTEST fără precedent în Parlament! USR s-a solidarizat cu strada, a scandat „Hoții” în plenul Camerei Deputaților și a boicotat ședința (VIDEO)

PROTEST fără precedent în Parlament! USR s-a solidarizat cu strada, a scandat „Hoții” în plenul Camerei Deputaților și a boicotat ședința (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Parlamentarii USR, printre care deputatul Bogdan Rodeanu și senatorul George – Edward Dircă (ambii, parlamentari de Galați), s-au solidarizat cu cei peste 300.000 de români care au ieșit în stradă și au protestat în Parlamentul României. USR-iștii au boicotat ședința Camerei Deputaților, au scandat „Hoții” și au afișat mesaje prin care au sancționat coaliția de la guvernare PSD – ALDE pentru  adoptarea, pe furiș, a ordonanței privind modificarea Codurilor Penale. Potrivit lui Bogdan Rodeanu, acestora li s-au alăturat parlamentari de la PNL și PMP. USR-iștii au rămas, peste noapte, în Camera Deputaților și vor continua să ocupe încăperea până când Guvernul va abroga Ordonanța de Urgență nr. 13/2017. „Pentru prima dată în istoria României, o ședință de plen s-a încheiat cu parlamentari stând așezati pe treptele tribunei. Pentru prima dată în istoria Camerei Deputaților, o ședință a fost transmisă live pe Facebook integral. Pentru prima dată, un ministru deputat s-a ascuns să dea o declarație de presă, de frica USR. Am blocat ședința și vom continua să facem asta. Suntem organizați în ture”, ne-a declarat Bogdan Rodeanu, care ne-a spus că în noaptea de miercuri spre joi, când au rămas în Camera Deputaților, USR-iștii au lucrat la amendamentele pe care le vor aduce la bugetul pentru 2017.

 

 

 

 

Citit 4556 ori Ultima modificare Joi, 02 Februarie 2017 11:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.