Pensionari gălăţeni şi protestul anti-Iohannis de la Bucureşti

Pensionari gălăţeni şi protestul anti-Iohannis de la Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Invitat într-o emisiune la postul România TV, fostul deputat PNL Mircea Toader a declarat că la protestul anti-Iohannis, care a avut loc duminică, la Palatul Cotroceni, i-a zărit şi pe câţiva pensionari gălăţeni.

"Sunt pensionari care erau foarte vocali pe vremea când PDL era la guvernare, care organizau tot timpul proteste şi care chiar m-au ameninţat că îmi dau foc la casă”, a declarat zâmbind Mircea Toader, lăsând să se înţeleagă că pensionarii n-au venit singuri de la Galaţi în Capitală, ci au fost aduşi.

Reacţia a venit din partea lui Vasile Popa, preşedintele Asociaţiei „Siderurgistul 2006”, care ne-a declarat că niciunul dintre pensionarii pe care îi reprezintă nu a fost la Bucureşti şi cu atât mai puţin nu a ameninţat vreodată cu incendierea vreunui politician. Vasile Popa a admis, însă, că într-adevăr, pensionarilor li s-a propus să meargă în Capitală pentru a protesta la Cotroceni, dar au refuzat.

Citit 2378 ori Ultima modificare Marți, 07 Februarie 2017 19:24

3 comentarii

 • postat de VIVI
  Miercuri, 08 Februarie 2017 14:56
  193.230.156.***
  IAR MINCIUNI SPUSE PE JUMATATE. A LA PSD. AU FOST PENSIONARI GALATENI LA BUCURESTI NU STIU DACA AU APARTINUT CIREZII . CE JOSNICI POT FI PENSIONARII NOSTRI SE MAI PLANG CA tinerii sunt needucati. NU TINERII SUNT NEEDUCATI NU AU PE CINE RESPECTA.
  1
  7
  Raportează
 • postat de Tureltan
  Miercuri, 08 Februarie 2017 07:50
  89.137.139.***
  Galateni, va dau cuvantul de onoare ca pe aceiasi protestatari , cu, aceleasi fituici ,aliniati pe trei randuri , i-au infruntat aseara la ora 17,45 protestatarii care au declanst de opt zile manifestatiile din Galati. Au stat ascunsi in stanga Teatrului Dramatic, spre Centrul Cultural si dirijati s-au alineat in fata monumentului eroilor . Au intervenit jandarmii si le-au explicat ca nu au autorizatie , fiind grup organizat, si cu mare greutate au plecat in huiduielile tinerilor pietoni. Nu-l simpatizez pe Mircea Toader, dar acum trebuie sa-i dau dreptate, pentru ca mai multi cetateni au afirmat ca aceste domne si acesti domni sunt abonatii Primariei la Revelioanele ieftine, ca au in spate organizatia majoritara. Ceilalti cetateni ce sunt?
  4
  22
  Raportează
 • postat de Si corbii croncane a paguba, cand starvul este uscat!
  Miercuri, 08 Februarie 2017 04:55
  78.96.253.***
  Asemenea specimene vor canta imnul comunistilor si din morminte!

  Deja prin cimitire se aude un murmur cu Internationala.
  5
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.