Curentul electric se tot lasă aşteptat la Vânători

Curentul electric se tot lasă aşteptat la Vânători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De mai bine de un an de zile, comuna Vânători aşteaptă bani pentru extinderea reţelei electrice. Deocamdată a primit doar promisiuni.

Faptul că primăria este condusă de liberala Sicuţa Murgu şi de viceprimarul PNG-CD Marian Ghinea face ca localitatea să nu fie în graţiile actualului guvern PSD-PD-L şi pe lista marilor simpatii ale Consiliului Judeţului. Autorităţile comuneispun că nu au fost refuzate, au fost chiar asigurate că vor primi sprijin, dar n-au putut trece cu vederea răceala cu care au fost tratate.

Proiectul de extindere a reţelei electrice este necesar pentru că intravilanul comunei s-a extins cu 99 de hectare şi s-au construit case noi. Din fericire, nu e niciun caz social, nimeni nu este silit să stea la opaiţ.

„Sunt case care nu au electricitate şi au făcut tot felul de improvizaţii. Nu e o problemă stringentă, mai ales că unii nici măcar nu s-au mutat. Dar vin şi întreabă la Primărie când vor avea curent electric. Când şi-au construit casa şi-au asumat situaţia, ştiau că nu e curent. Sunt, în general, locuinţe la care se vine la sfârşitul săptămânii. Aşteptăm banii de la Guvern de mai bine de un an. Am văzut în Monitorul Oficial au fost atribuiţi bănuţi pentru diverse investiţii, probabil urmăm şi noi funcţie de priorităţi”, ne-au declarat autorităţile din Vânători.

Citit 557 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.