Galaţiul şi Brăila îşi dau mâna în Asociaţia intercomunitară "Dunărea de Jos"

Galaţiul şi Brăila îşi dau mâna în Asociaţia intercomunitară "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

O (nouă) asociaţie intercomunitară ar putea lua naştere între Galaţi şi Brăila, fapt anunţat ieri, în ziarul debraila.ro, de primarul municipiului vecin, Marian Dragomir.

Potrivit jurnaliştilor brăileni, asociaţia prin intermediul căreia vor fi promovate proiecte comune - realizarea zonei metropolitane fiind unul dintre obiective - se va numi „Dunărea de Jos”, conducerea acesteia urmând să fie asigurată prin rotaţie. „Eu cred în acest proiect, nu particip la lucruri în care nu cred şi nu îmi pierd vremea cu proiecte care nu se pot realiza. Lucrăm la statutul asociaţiei. O să vedeţi că nici denumirea asociaţiei nu va genera nemulţumiri din partea unora, că va începe cu Brăila sau Galaţi. Nu ne mai interesează să pierdem vremea cu orgolii mărunte”, a declarat primarul Brăilei, Marian Dragomir, în debraila.ro.

Păstrând discreţia pe care a afişat-o şi la prima declaraţie privind reînnodarea relaţiilor între cele două municipii vecine, primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, ne-a explicat că este deschis oricărei colaborări: „Avem discuţii în acest sens. Vom începe cu acţiuni culturale în primă fază şi sperăm că în viitorul imediat apropiat o astfel de iniţiativă va găsi răspuns. Într-adevăr, aşa cum am mai spus-o, cred că timpul orgoliilor a trecut!”.

Citit 4202 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.