Cât va plăti Primăria pentru sterilizarea câinilor cu stăpân

Cât va plăti Primăria pentru sterilizarea câinilor cu stăpân
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Nu mai puţin de 110 lei fără TVA este tariful mediu final pe care îl va plăti, de la bugetul local, Primăria municipiului Galaţi, pentru fiecare câine sterilizat. Atenţie, este vorba despre câinii rasă comună sau metişi, care au stăpân, nu despre maidanezi, un demers iniţiat de primarul Ionuţ Pucheanu şi votat de aleşii locali.

La procedura simplificată pentru contractul de sterilizare a patrupedelor s-au depus cinci oferte de către: Clinica veterinară SC Medviovet SRL, Dr. Tănase C. Dănuţ - medic veterinar, Cabinet Medical Veterinar Dr. Ştefan Mihaela-Veronica, Cabinet Medical Individual Veterinar Dr. Petre N. Livia şi Unitate medical-veterinară - SC Dariemi SRL.

„Oferta câştigătoare, conform criteriului de atribuire - preţul cel mai scăzut (tariful mediu cel mai mic) a fost cea depusă de Cabinet Medical Veterinar Dr. Ştefan Mihaela-Veronica, corespunzătoare din punct de vedere al cerinţelor impuse prin anunţul publicat şi caietul de sarcini”, a anunţat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

Potrivit Primăriei, acţiunea de sterilizare va începe după semnarea contractului, eveniment care va avea loc în câteva zile.

Vom reveni.

Citit 3372 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.