Soţia fostului deputat Pâslaru, noul director al Electrica?

Soţia fostului deputat Pâslaru, noul director al Electrica?
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Electrica Galaţi va avea, în curând, o nouă conducere, după ce actualul şef al sucursalei de distribuţie a energiei electrice, Cezar Cristian, va părăsi, zilele acestea, fotoliul de director general. Informaţia ne-a fost confirmată de către Iulian Aramă, fost director general al Electrica, în prezent inginer în cadrul societăţii.

La bursa zvonurilor, numele vehiculat este cel al soţiei fostului deputat PSD Florin Pâslaru - Valerica Pâslaru, care deţine funcţia de şef Serviciu Investiţii în cadrul Electrica Galaţi. "Aud şi eu ce se discută. Este clar că la sucursala din Galaţi conducerea trebuie reînnoită. Ce sper eu şi cred că devine şi realitate, pentru că suntem în anul 2017 şi nu mai putem discuta despre ce era în urmă cu 10-15 ani, este să se organizeze un concurs pentru ocuparea acestui post de conducere. Sistemul nu trece printr-o perioadă extraordinară, sunt o serie de autodisponibilizări de personal, care zilele trecute au traversat deja cea de-a doua etapă", a declarat, ieri, Iulian Aramă (ALDE), într-o conferinţă de presă. Acesta a precizat că intenţionează să se înscrie la concurs.

Întrebat cui revine postul de director general al Electrica, conform negocierilor din coaliţia de guvernare, Eugen Durbacă a afirmat că "deocamdată, nu s-a discutat cu privire la nicio deconcentrată. Noi îl susţinem pe Iulian Aramă, este un om bine pregătit, este cel mai nimerit", a spus Durbacă.

Citit 12002 ori Ultima modificare Vineri, 03 Martie 2017 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.