Durbacă deschide uşa ALDE Galaţi pentru liberali

Durbacă deschide uşa ALDE Galaţi pentru liberali
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Mai mulţi membri ai PNL vor trece în tabăra deputatului Eugen Durbacă, a anunţat, ieri, parlamentarul, care a precizat, că mai mulţi liberali nemulţumiţi au solicitat să se înscrie în partidul pe care îl conduce. Preşedintele ALDE Galaţi a ţinut să sublinieze că uşa partidului este închisă, în schimb, pentru foştii membri ai PC, care au părăsit formaţiunea politică.
La fel ca liberalii, ALDE se pregăteşte de alegeri interne. Durbacă a afirmat că, miercuri, Biroul Judeţean al partidului a hotărât ca, după data de 10 martie, să fie organizate alegeri la nivelul organizaţiilor din comune, oraşe şi municipii. În ceea ce priveşte Congresul privind alegerea conducerii centrale a partidului, Durbacă spune că îşi doreşte ca acesta să fie organizat în toamnă, după cel al PNL, astfel încât toţi cei nemulţumiţi din alte partide să se înscrie în ALDE. "Dacă nu făceam această fuziune, nu intrau nici PC şi nici PLR în Parlament. A fost o idee bună, dar acum trebuie să ne întărim ca partid. Este necesar să avem o singură conducere. Un partid nu se poate dezvolta dacă nu are organizare şi structuri. Uitaţi-vă la PSD, orice ar face nu scade mai jos de 30 la sută, pentru că are structuri în fiecare localitate", a declarat Durbacă.

Citit 3808 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Martie 2017 10:58

5 comentarii

 • postat de Cornel
  Luni, 06 Martie 2017 09:26
  86.127.209.***
  Ce imagine trista:
  - Popa alba neagra
  - Durbaca ,
  intelectuali de marca si oameni verticali si onesti.
  PSD 2 = ALDE la ora actuala.
  1
  11
  Raportează
 • postat de Alicante
  Luni, 06 Martie 2017 07:25
  5.13.170.***
  Durbaca si partidul lu, asociat cu PSD la guvernare, sunt pelagra rosie a bolsevismului la Galati. E un fel de hopa Mitica, in politica, cade in cap si ridica!
  1
  14
  Raportează
 • postat de TUNESCU
  Duminică, 05 Martie 2017 07:59
  89.137.139.***
  Ceea ce ete Dragnea la nivel national este Durbaca la Galati. Se va ascunde cat poate ptr. a scapa cumva de procesele pe care le are. Asta nu inteleg cei de langa el care spera sa se procopseasca cu ceva. Din pacate ptr. ei nu mai are ce da din bunurile publice si de la el din batatura nu scoate nimic nici mort. Astfel de monstri de egoism, de rapacitate si de ranchiuna numai la Galati afli. Nimic ptr. semeni, totul ptr. ei.Oare merita acest oras pus de dumnezeu intr-o pozitie geostrategica exceptionala , la gurile Dunarii, cu deschidere spre Reni, Izmail, Odesa ,unde traiesc populatii dispuse spre COLABORARE ECONOMICA CULTURALA , SPIRITUALA, chiar daca apartin de altte state. Prin pozitia sa Galatiul , in contextul anexarii Crimeii, ar putea redeveni ceea ce a fost secole de-a randul ptr Moldova, legatura cu Orientul.
  2
  20
  Raportează
 • postat de george
  Sâmbătă, 04 Martie 2017 13:01
  188.146.134.***
  Si are chiar sustinatori fanatici printre tineri, spui ca-s transformati. Incredibil ...
  5
  18
  Raportează
 • postat de Vasile cu tractorul
  Sâmbătă, 04 Martie 2017 11:11
  109.103.134.***
  Si ce daca au intrat in Parlament? Tot la nivel de panselute si smenuri pe sub masa ramane Galatiul. Si inca ceva, nu mai scapam o data de mos durbaca?
  2
  33
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.