Fiul fostului deputat Pâslaru, la AFDJ. "Vreau să performez în carieră"

Fiul fostului deputat Pâslaru, la AFDJ. "Vreau să performez în carieră"
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Florin Alexandru Ioan Pâslaru (31 de ani), fiul fostului deputat Florin Pâslaru, este unul dintre membrii noului Consiliu de Administraţie al AFDJ Galaţi, calitate pe care a obţinut-o graţie sprijinului acordat de PSD, partid din care face parte. Social-democratul a fost numit în urmă cu aproximativ o lună în CA al Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos.

Contactat, vineri, telefonic, Alexandru Pâslaru ne-a declarat că nu-şi mai aminteşte data la care a fost numit, spunând că "la sfârşitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie". Întrebat care este indemnizaţia pe care o va încasa lunar, graţie calităţii de membru al CA, social-democratul ne-a declarat că nu ştie, întrucât "nu am încasat nici un ban până acum şi nu acesta a fost motivul principal" pentru care a acceptat o asemenea poziţie, ci pentru că "vreau să performez în carieră". Surse neoficiale spun că accederea în Consiliul de Administraţie al AFDJ i-ar aduce tânărului, lunar, peste 1.000 de euro.

Conform CV-ului publicat pe site-ul AFDJ, Alexandru Pâslaru a absolvit Facultatea de Management-Marketing din cadrul Universităţii Româno-Americană şi a urmat studii post-universitare, timp de un an, în cadrul Institutului Diplomatic Român. Pâslaru Jr. şi-a început cariera ca reporter la TV Galaţi, firmă patronată de familia sa, unde, potrivit CV-ului său, avea responsabilitatea, printre altele, de a face "investigaţii în arhive, birouri ale diferitelor oficialităţi, biblioteci". Din 2011 şi până la finele anului trecut, a fost manager general al SC Paf Media SRL (agenţie de publicitate, televiziune locală). Are permis de conducere categoria B şi pentru conducerea de ambarcaţiuni.

Citit 4277 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Martie 2017 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.