Un consilier judeţean, în "ofsaid" la Zătun

Un consilier judeţean, în "ofsaid" la Zătun
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Un gălăţean pasionat de pescuit a sunat, revoltat, la redacţie, pentru a acuza că reprezentanţii Serviciului Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SJADPP), din subordinea Consiliului Judeţean, care administrează balta Zătun, îşi tratează preferenţial vizitatorii… în funcţie de carnet de partid şi statutul dobândit în administraţie. Asta după ce consilierului judeţean Nicuşor Ursu i s-a permis, săptămâna trecută, accesul pe malul bălţii cu maşina personală, în condiţiile în care acest lucru este interzis prin regulamentul votat chiar de către consilierii judeţeni.

"Este adevărat că am intrat cu maşina, dar nu am mers la pescuit. Am vrut doar să văd cum arată baza de agrement. Ştiu că există acel regulament, însă nu am intenţionat să rămân acolo. Înţeleg că a deranjat acest lucru. Dacă aş avea numărul acelei persoane, aş suna personal pentru a-mi prezenta scuze", ne-a declarat consilierul judeţean Nicuşor Ursu.

Contactat telefonic, directorul SJADPP, Vali Viorel Sandu, a ţinut, la rândul său, să îşi prezinte scuze, spunând că "a fost un caz izolat" şi că va avea grijă să nu se mai întâmple, pe viitor. "Interesul nostru este ca balta Zătun să fie vizitată de cât mai mulţi gălăţeni, iar oamenii să se simtă bine acolo. Numai duminică, de exemplu, am avut 85 de persoane. Ţinem la regulament şi nu vrem să existe discriminări", a spus Vali Viorel Sandu.

Citit 11777 ori Ultima modificare Luni, 03 Aprilie 2017 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.