Exclus din ALDE, EUGEN DURBACĂ îşi face un nou partid
Foto: Anca Spânu

Exclus din ALDE, EUGEN DURBACĂ îşi face un nou partid
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Deputatul Eugen Durbacă a fost exclus joi, 4 mai, din ALDE, împreună cu alţi doi colegi: fostul copreşedinte al partidului, Daniel Constantin şi Mircea Banias. Contactat telefonic, Eugen Durbacă ne-a declarat: „Era de aşteptat. Noi suntem semnatarii acţiunii în instanţă prin care am contestat congresul ALDE ca fiind nestatutar şi, de asemenea, am făcut acţiune în instanţă că dorim să se revină la situaţia iniţială, la cele două partide Partidul Conservator şi Partidul Liberal Reformator. Săptămâna trecută, ni s-a cerut să ne retragem acţiunile. Sigur că nu am retras nimic, când noi considerăm că este corect. Gestul conducerii ALDE nu mi se pare firesc. Pe mine dl. Tăriceanu, om la 70 de ani, m-a decepţionat! Nu este un om serios! Minte aşa cum respiră!”.

Durbacă ne-a spus că nu va contesta decizia ALDE: „Deocamdată, construim un nou partid. Sunt 41 de judeţe şi noi, fostul Partid Conservator avem organizaţii în 36. Facem alt partid, facem un nou grup parlamentar - noi cei trei excluşi şi încă doi colegi care urmează să fie daţi afară - aşteptăm să vină şi alţi parlamentari alături de noi. Nu se termină lumea pentru că am fost exclus!”, ne-a declarat Eugen Durbacă.

Pregătirile pentru noul partid au început încă de miercuri, 3 mai, când sigla ALDE a fost dată jos de pe sediul de la Agenţia de voiaj.

Citit 6063 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2023 05:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.