REABILITĂRI doar de ”ochii soacrei”? GROPILE din spatele BR-urilor, umplute cu promisiuni
Foto: ”Viața liberă”, Florin Răvdan

REABILITĂRI doar de ”ochii soacrei”? GROPILE din spatele BR-urilor, umplute cu promisiuni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

De ani buni, locuitorii blocurilor BR de pe strada Brăilei se chinuie să treacă zilnic cu maşina prin gropile căscate în parcarea din spatele blocurilor. Dacă primăria nu s-a arătat interesată de reabilitare, oamenii au decis să apeleze la noi, în speranţa că autorităţile îşi vor îndrepta ochii şi către ei. 

"Locuiesc aici de foarte mulţi ani şi, deşi nu a fost ca în palmă parcarea decât atunci când a fost făcută, în ultima perioadă pot spune că s-a degradat foarte mult. Cel puţin la intrarea dinspre Trei Star, gropile sunt atât de mult încât nu pot fi ocolite, mai ales după ploaie, când sunt acoperite de apă, aşa că se strică piesele în neştire", ne-a explicat un cetăţean. 

Promisiunile nu astupă gropi 

"În campaniile electorale, fiecare promite vrute şi nevrute. Ca apoi, când primeşte votul, să nu îl mai intereseze. E drept, nu e o arteră extrem de circulată, dar suntem totuşi în zona de impozitare 0, ceea ce înseamnă că plătim impozite destul de mari. Cred că, măcar din punctul ăsta de vedere, ar trebui să primim mai mult respect", ne-a spus şi Lucian G., un bărbat care locuieşte la unul dintre blocurile BR. 

După ploaie, capcane 

Am fost şi noi în zonă pentru a vedea exact starea aleii din spatele blocurilor şi putem confirma că locuitorii din zonă nu exagerează absolut deloc. Ca urmare a ploii de marţi, toate gropile erau pline de apă, astfel că nu putea fi apreciată nici lăţimea lor, nici adâncimea, ceea ce înseamnă că şoferii care se aventurau prin ele dădeau dovadă de curaj. "De ani buni e aşa. M-am săturat. Ocolesc prin partea cealaltă a aleii, unde nu sunt atâtea gropi, dar nu mi se pare normal. Primăria să vină să asfalteze, că doar de asta plătim taxe", ne-a mai spus Lucian G. 

Plombări la sesizare

Contactaţi telefonic, reprezentanţii primăriei ne-au explicat când şi cum va fi rezolvată această problemă. "Aleea este prinsă în programul de frezări şi plombări pe care îl desfăşurăm cu serviciul public Ecosal. Dacă vom primi sesizări în acest sens, lucrarea ar putea fi urgentată, însă nu putem oferi informaţii exacte cu privire la data când se va interveni în zonă", ne-a declarat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al primăriei Galaţi.

Citit 3096 ori Ultima modificare Marți, 09 Mai 2017 23:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.