Liberalii gălățeni îl susțin pe Orban pentru șefia PNL. Când va fi ales noul lider

Liberalii gălățeni îl susțin pe Orban pentru șefia PNL. Când va fi ales noul lider
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Membrii PNL Galați îl susțin pe Ludovic Orban pentru funcția de președinte al PNL la nivel național, a decis, vineri seară, 12 mai, Biroul Politic Județean al filialei locale a partidului. Chiar dacă au existat câteva voci în PNL care și-ar fi dorit ca formațiunea politică să îl susțină pe Cristian Bușoi, cei mai mulți dintre membrii Biroului Politic Județean au înclinat balanța în favoarea lui Ludovic Orban, cu o majoritate covârșitoare de voturi.

Marți, 9 mai, Ludovic Orban, citat de presa națională, anunța că era susţinut de 24 de preşedinţi de filiale pentru preşedinţia PNL, un număr "semnificativ" de parlamentari, opt primari de municipii reşedinţă de judeţ şi trei preşedinţi de consilii judeţene. "Până în prezent (marți n.r.), au semnat moţiunea Orban 24 de preşedinţi de filiale, un număr semnificativ de parlamentari, opt primari de municipii reşedinţă de judeţ, trei preşedinţi de consilii judeţene. La ora actuală, în peste 30 de filiale judeţene există semnături de susţinere de ordinul miilor din partea primarilor de oraşe, primarilor de comune, viceprimarilor, consilierilor judeţeni şi preşedinţilor de organizaţii locale", a declarat Orban, la Parlament.

Congresul PNL, în care se va alege noul lider al partidului la nivel național, va avea loc pe data de 17 iunie.

Citit 4266 ori Ultima modificare Vineri, 12 Mai 2017 20:59

2 comentarii

 • postat de oetre
  Sâmbătă, 13 Mai 2017 20:51
  @asta-i tara prostilor ce fac cu votul din smecheri mari boieri...
  Mamă, câtă dreptate ai !
  0
  5
  Raportează
 • postat de asta-i tara prostilor ce fac cu votul din smecheri mari boieri....., in numele democratie
  Vineri, 12 Mai 2017 22:07
  parca mai intereseaza pe cineva. astia ei se aleg, ei se omoara. valabil pentru toate partidele politice din romania. ei se aleg, ei se imbogatesc, noi mergem la vot ca oile si saracim. adevarata democratie.......in numele democratiei in romania coruptii fac averi pe fata si dupa aia cind äparatorii legilor"ii infunda, vin tovarasii si dau legi sa-i scoata. din pacate in romania doar se mimeaza democratia, aici e tara mafiei politice ce nu se mai satura. sefi de partide si fruntasi ai tarii ce nu aveau la 1990 nimic, acum au palate, ferme, domenii de vinatoare, bijuterii, aur in lingouri, ceasuri si bijuterii de valoare, tablouri ascunse in pereti, etc....daca muncesc pentru tara si popor, au. declaratiile de avere sint 1% din adevar. nimeni nu-i supara cu adevarat ca doar ei sint NOII BOIERI DE ROMANIA. da si prosti multi in tara asta, numai buni de dus ca turma la votul cu stampila norocoasa.
  3
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.