Ce se mai întâmplă prin oraş?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ajutoare, după grafic

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană, constând în 15 kg de făină şi patru kg de zahăr de persoană, vor fi împărţite săracilor din municipiul Galaţi după un grafic stabilit de către autorităţile locale.

Vă reamintim că, la nivelul municipiului Galaţi, 17.860 de cetăţeni vor primi alimente. Este vorba despre beneficiarii Legii 416, a venitului minim garantat, persoanele cu handicap grav şi accentuat, şomerii care nu beneficiază de indemnizaţie de şomaj şi pensionarii cu pensii  sub 400 de lei pe lună.

Primarul Dumitru Nicolae este adeptul ideii că aceste produse ar trebui distribuite direct acasă la beneficiar pentru a evita orice fel de alte probleme precum înghesuiala, scandalul sau încurcăturile.

Contra cronometru

Municipalitatea speră să finalizeze în timp util reparaţiile la unităţile şcolare. Din cele 71 de şcoli intrate în reparaţii, s-au finalizat 49, iar la restul de 22 se lucrează contra cronometru. Primarul Dumitru Nicolae a promis că va face un tur pe la şcolile aflate în reparaţii pentru a vedea stadiul lucrărilor şi ce ar mai fi de făcut.

Asfalt de 3 miliarde de lei vechi

Ambiţios, primarul Dumitru Nicolae vrea să asfalteze toate străzile pe care în această vară s-a lucrat. Pe lista destul de lungă figurează străzile: Aprodul Purice, Transilvaniei, Războieni, Drumul Viilor, Anghel Saligny, Crizantemelor, Sindicatelor, strada Basarabiei între bulevardul Coşbuc şi Piaţa Energiei şi strada Priveghetorii.

Edilul urbei nu ştie câţi metri pătraţi de asfalt ar trebui turnaţi – evident, dacă vremea va permite acest lucru – dar ştie că valoarea acestor reparaţii se ridică la trei miliarde de lei vechi.

Citit 708 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.