Dumitru Nicolae: „Şi anul trecut mirosea Galaţiul!”

Dumitru Nicolae: „Şi anul trecut mirosea Galaţiul!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Oraşul cu miros de gunoi”, articolul publicat marţi de „Viaţa liberă”, a avut parte de o reacţie destul de virulentă din partea primarului Dumitru Nicolae. Nu e vorba, însă, de identificarea şi neutralizarea sursei odorifice, ci de nişte răutăţi cu iz de campanie electorală.

„Eu am fost cu piciorul şi am verificat peste tot. Cu mirosul lucrul e simplu, am avut şi anul trecut miros, dar nu l-aţi băgat de seamă!” (N.R.: Ba l-am băgat, că am mai scris despre asta, dar nu ne-a auzit nimeni).

„Când nu am vrut să arunc în apă oameni de Ziua Marinei, anul trecut, de vină era conducta de canalizare care era peste nivelul apei şi numai mirosuri aveam. Acum se simte miros numai pe Faleză şi dacă bate vântul invers, ne dă la toţi damful”.

„Dacă vă duceţi pe Mihai Bravu, unde se întretaie cu Basarabiei, veţi vedea că sunt nişte pompe care scot mizeria dintr-un cămin şi o dau în altul. Şi de aici vine oleacă de damf. Un lucru e sigur, când vom termina cu ISPA, vom localiza mai bine de unde vin aceste mirosuri! Trebuie să finalizăm canalizările şi subsolurile la blocuri”, a declarat Nicolae.

Nu punem la îndoială convingerile olfactive ale edilului urbei, dar până la finalizarea lucrărilor ISPA va mai curge multă apă pe Dunăre… Apa trece, mirosul rămâne!

Citit 2077 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.