Care sunt salariile de bază din administraţia locală (DOCUMENT)

Care sunt salariile de bază din administraţia locală (DOCUMENT)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

„Transparenţa veniturilor salariale!”, sub acest titlu administraţia locală anunţă, pe portalul propriu, că pune la dispoziţia persoanelor interesate "Lista drepturilor salariale ale personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Galaţi şi din cadrul serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor Galaţi”. Lista este întocmită conform articolului 33 alineatul 1 din Legea nr. 153/30.09.2017 şi poate fi consultată pe portalul www.primariagalati.ro.

Conform tabelului făcut public, cel mai mare salariu de bază corespunde postului de secretar general al unităţii administrativ teritoriale – 11.028 de lei. Cel mai mic salariu de bază este de 1.697 de lei şi corespunde posturilor de referent, inspector şi, respectiv, referent casier debutant. Ce atribuţii le revin celor mai bine şi mai prost plătiţi funcţionari din administraţie pentru aceşti bani, veţi afla dintr-un articol viitor.

Documentul mai precizează că personalul care execută activitatea de control financiar preventiv, beneficiază, în perioada de exercitare a acesteia, de o mărire a salariului de bază cu zece la sută.

VEZI lista drepturilor salariale ale personalului amintit - CLICK AICI

Citit 9419 ori Ultima modificare Joi, 28 Septembrie 2017 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.