Când va fi gata PARCAREA de la ”Ancora”
Foto: ”Viața liberă”, Marius Negri

Când va fi gata PARCAREA de la ”Ancora”
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Potrivit datelor oficiale furnizate de administraţia locală, pe 26 octombrie parcarea din Complexul "Ancora" ar trebui să fie gata, dar constructorii promit că, dacă vremea le va permite, în această săptămână investiţia va fi finalizată.

Proiectul de restructurare urbană, iniţiat de fostul primar Marius Stan, a cuprins amenajarea unei artere de legătură între strada Alexandru Lăpuşneanu şi strada Roşiori (în vecinătatea Şcolii Nr. 28) şi a unei parcări, în locul unei baterii de garaje. Lucrările, în valoare de aproximativ 1,2 milioane de lei, adjudecate în aprilie anul trecut, de SC Obercons Comp şi SC Constructa Mecanique, au demarat la începutul lunii septembrie 2016 şi ar fi trebuit să dureze opt luni. Din păcate, acest termen nu a fost respectat.

"Precizez că nu am oprit niciun proiect de modernizare început de vechea administraţie, pur şi simplu l-am introdus în legalitate", declara, la finele anului trecut, primarul Ionuţ Pucheanu.

Principala problemă în zonă a constituit-o reamplasarea punctul termic din Mazepa I, care fusese înconjurat de garaje. "Lucrarea e începută de mai bine de un an, cu scuzele de rigoare pentru cetăţenii cărora le-am provocat neplăceri sau care aveau un grad de expectativă ceva mai scurt ca termen de finalizare a acestor lucrări. Din păcate, avizele ne-au omorât, efectiv! Am avut o problemă cu transferul punctului termic, care este demolat în momentul de faţă, la cel nou construit. Asta şi pentru că, din păcate, relaţia cu cei de la Electrica nu este una pe care să o pot ridica în slăvi. Vor mai apărea 15-20 de locuri de parcare în locul punctului termic”, a declarat recent, într-o emisiune tv, primarul Ionuţ Pucheanu.

Citit 5430 ori Ultima modificare Luni, 16 Octombrie 2017 02:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.