Două zile fără troleibuze pe linia 102

Două zile fără troleibuze pe linia 102

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

Timp de două zile, restricţii de trafic şi modificări în transportul public local. Traficul rutier pe bulevardul Oţelarilor, pe segmentul cuprins între intersecţia cu bulevardul Galaţi şi intersecţia cu strada Brăilei, va fi restricţionat timp de două zile, pe 20 şi 21 septembrie, pe sensul de mers către strada Brăilei, potrivit anunţului făcut de Primăria municipiului Galaţi. Măsura este necesară pentru execuţia lucrărilor de asfaltare, motiv pentru care şi transportul în comun va suferi o serie de modificări.

Transbordare

Conform Primăriei, troleibuzele care deservesc traseul 102 nu vor mai circula pe segmentul pe care se desfăşoară lucrări. Transferul călătorilor de la capăt de linie Micro 19 până în staţia din Ţiglina I şi retur se va realiza cu autobuze pe care va fi inscripţionat mesajul ”Transbordare călători 102 - Micro 19 - Ţiglina I”. Autobuzele vor circula cu o frecvenţă de patru minute, urmând ca transferul persoanelor să se realizeze către troleibuzele care circulă pe traseul 104.

Potrivit municipalităţii, traseul Micro 19 - Ţiglina I va fi asigurat cu un număr de şase autobuze, în locul mijloacelor de transport aferente traseelor de pe segmentul închis. Acestea se vor deplasa la un interval de patru minute, cu întoarcere pe strada Brăilei, în dreptul străzii Regiment 11 Siret. Cele şase autobuze vor asigura transbordarea călătorilor pentru troleibuzele care circulă pe traseul 104, călătorii putând folosi de asemenea orice alt mijloc de transport către destinaţia dorită.

Conform sursei citate, călătorii care circulă din zona centrală către Micro 19 vor avea la dispoziţie troleibuzele traseului 104 sau orice mijloc de transport până în Ţiglina II, de unde vor folosi cele patru autobuze introduse pentru transbordare. Traseul 104 va fi suplimentat, urmând să circule 14 troleibuze cu o frecvenţă de patru - opt minute.

Primăria reaminteşte că lucrările de reabilitare a bulevardului Oţelarilor au început anul trecut. Pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu bulevardul Galaţi şi intersecţia cu strada Brăilei s-au realizat piste pentru biciclişti pe ambele părţi, au fost refăcute alveolele pentru parcarea autoturismelor şi a fost reamenajat spaţiul verde. Sensul de mers către bulevardul Galaţi a fost deja asfaltat.

Citit 6114 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2018 01:00

2 comentarii

 • postat de mmm Joi, 20 Septembrie 2018 09:54 86.124.202.*** Link la comentariu
  2
  6

  Jumatate de cartier blocat .Nu se intra si nici nu se iese cu masina.Lipsa de organizare si gandire logica. Se blocat la troleu intrarea se asfalta apoi se bloca iesirea, dar e greu sa gandim.

  Raportează
 • postat de yo Miercuri, 19 Septembrie 2018 20:35 82.137.13.*** Link la comentariu
  3
  9

  Au omorat traficul in Galati, la final vom vedea reparatii nesemnificative, probabil la preturi mari!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.