Coadă la biletele pentru Revelion
Foto: Teodora Miron

Coadă la biletele pentru Revelion
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aproape 200 de pensionari s-au aşezat, cu noaptea în cap, la coadă pentru a prinde un bilet la petrecerea de Revelion organizată de Primăria Galaţi, în colaborare cu Teatrul Muzical „Nae Leonard”, Andreiana Juventus şi Sporting Club. 1.150 de bilete au fost scoase la vânzare la casieria Teatrului Muzical şi toate au fost achiziţionate.

 Unii gălăţeni s-au aşezat la coadă încă de la ora 01,00 dimineaţa, alţii au venit la 03,00, iar alţii după ora deschiderii. Indiferent de ora la care au ajuns la rând, important este că toată lumea care a ajuns ieri dimineaţă la casieria teatrului a reuşit să îşi achiziţioneze bilete.

„Anul acest vremea este bună. Nu mi-a fost greu să vin aici de la ora 01,00 şi să stau la coadă. Sper să se respecte rândul”, ne-a mărturisit un domn.

Şi pentru că au vrut să fie siguri că ordinea va fi respectată, gălăţenii au făcut chiar şi o listă, doritorii fiind trecuţi într-un tabel în ordinea sosirii.

Imediat ce s-au deschis uşile, oamenii s-au îmbulzit puţin pentru a fi printre primii care să ajungă la casierie. Vociferările nu au lipsit nici ele, dar totul a intrat în normal atunci când gălăţeanul cu lista a început să strige tabelul întocmit.

După vociferări și dat din coate, gălăţenii au ieşit până la urmă foarte mulţumiţi din incinta teatrului. „Sunt bucuroasă că am reuşit să îmi iau bilete. Sunt foarte curioasă cum va fi. Este primul an în care voi petrece la petrecerea de  Revelion organizată de primărie. Abia aştept să mergem să ne distrăm”, ne-a mărturisit o gălăţeancă.

Preţul unui bilet a fost de 80 de lei de persoană, iar cei care şi-au cumpărat au prezenta la casierie şi o copie după cuponul de pensie, prin care au atestat că au venitul mai mic sau egal cu salariul minim pe economie.

Aşadar, cei 1.150 de gălăţeni vor petrece noaptea dintre ani la patinoar, acolo unde li se va servi un meniu tradiţional românesc şi vor dansa pe ritmurile formaţiei Meteor din Iaşi.

Citit 3234 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.