Recidivist, trimis în judecată pentru viol

Recidivist, trimis în judecată pentru viol
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au finalizat ancheta şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care şi cea de viol.

Este vorba despre Valentin - Marius Floştură care a fost cercetat şi deferit instanţei de judecată pentru săvârşirea  infracţiunilor de viol, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi punere în circulaţie a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Faptele pe care le-au reţinut procurorii în sarcină bărbatului au avut loc pe 22 martie a.c.. Astfel, arată anchetatorii în rechizitoriul trimis instanţei, Valentin – Marius Floştură a profitat de faptul că persoana vătămată A.G. dorea să se deplaseze într-o zona mărginaşă a municipiului Galaţi şi a ademenit-o pe aceasta în autoturismul personal, sub pretextul că o va conduce la destinaţie.

„În acest context, inculpatul Floştură Valentin Marius a condus-o pe persoana vătămată A.G. în direcţia fostului C.A.P. Fileşti pe un drum de pietriş, necirculat, unde a obligat-o să coboare din autoturism şi a condus-o în dreptul unor clădiri abandonate, exercitând acte de violenţă asupra ei pentru a o determina să întreţină un raport sexual oral împotriva voinţei ei”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Culmea este că maşina cu care se deplasa inculpatul, care nu avea permis de conducere, nu era înmatriculată şi avea numere false. „Inculpatul Floştură Valentin Marius, în aceleaşi împrejurări descrise anterior, a condus autoturismul marca Volkswagen Polo neînmatriculat în circulaţie şi având aplicate plăcuţe cu un număr fals de înmatriculare, pe drumurile publice din municipiul Galaţi, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, mai arată anchetatorii.

Valentin – Marius Floştură era recidivist post-executoriu la momentul comiterii faptei, fiind liberat condiţionat la data 10 iulie 2018, cu un rest rămas de executat de 248 zile închisoare, pedeapsă care i se va adăuga la cea pe care o va primi în actuala cauză.

Citit 4036 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2019 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.