Evaluaţi acest articol
(26 voturi)
2 comentarii

Miercuri, 4 septembrie 2019, alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă în mai multe zone ale Galaţiului, timp de 10 ore, motivul reprezentându-l lucrările efectuate de Distrigaz Sud Reţele la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu gaze naturale.

Conform datelor furnizate „Vieţii libere” de Distrigaz Sud Reţele, consumatorii casnici şi non-casnici care vor fi afectaţi de întreruperea de miercuri a furnizării gazelor naturale sunt cei de pe străzile: Dr Carnabel, Mihai Bravu, Albinei, Nicolae Bălcescu, Ştiinţei, Basarabiei, Traian, Grădina Veche, Domnească, Vultur, Calea Prutului, A. Ipătescu, Dogăriei, Maramureş, V. Lupu, Moruzzi, Daciei, Dacului, Ghecet, Vadul Cărăbuş, Jupiter, Sindicatelor, Griviţei, Bazinul Nou, Răsăritului, Dimitrie Cantemir, Apollon, Tauni, Cezar Boliac, Leului.

Lucrările vor fi executate în intervalul orar 9,00 – 19,00, timp în care va fi sistată alimentarea gazelor naturale pentru clienţii din aceste zone.

„Aceste sistări de gaze naturale planificate pe termen scurt sunt necesare pentru executarea lucrărilor de mentenanţă (operaţiuni tehnice specifice) asupra reţelei de distribuţie a gazelor naturale şi sunt anunţate clienţilor cu 48 de ore înainte de data executării lor prin informare directă (afişaj la imobilele afectate de sistarea gazelor naturale)”, precizează Distrigaz Sud Reţele.

Citit 29802 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2019 17:21

2 comentarii

 • postat de rob Marți, 10 Septembrie 2019 20:02 89.136.231.*** Link la comentariu
  1
  3

  Cred ca am sa renunt la gaz. Este foarte scump pe timp de iarna sa ma incalzesc cu gaz la centrala. Cum sa dau 500-600 lei lunar pentru incalzire pe timp de iarna in conditiile in care eu am salariu 1500-1600 lei. Voi sta in frig si ma voi imbolnavi si nici randament la munca nu voi mai da pt ca o sa am oasele reci si nu o sa mai am puteri.

  Raportează
 • postat de Sandu Joi, 05 Septembrie 2019 12:52 5.2.178.*** Link la comentariu
  0
  1

  Bine ca nu a fost nici o explozie dupa ce s-a dat drumul la gaz, dar putea sa fie, oricum este riscanta utilizarea gazului metan. Cel mai bine ar fi utilizarea plitelor de inductie, boilere de incalzire a apei, panouri solare , panouri fotovoltaice si incalzirea locuintelor cu centrale electrotermice prin inductie tip http://ellasystems.ro Centrala este usor de utilizat si fara autorizari speciale ca in cazul celor cu gaz metan.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.