Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
1 comentariu

Scenele, filmate și postate o pe rețea de socializare, s-au petrecut în urmă cu două seri la Scânteiești, cu ocazia intervenției unei ambulanțe a SAJ Galați, solicitată să acorde ajutor unei femei de 57 de ani, care acuza dureri abdominale. Spiritele s-au încins la scurt timp după sosirea salvării la adresa indicată, după ce un bărbat din localitate, aflat în stare de ebrietate și vecin cu femeia bolnavă, i-a acuzat de pe cei de la Ambulanță că au venit cu trei ore întârziere de la momentul apelului. În timp ce asistenții îi acordau pacientei primul ajutor și o ajutau să urce în salvare, vecinul a continuat să întrețină conflictul verbal, care, în cele din urmă, l-a provocat pe ambulanțier într-o asemenea măsură, încât și-a pierdut controlul și l-a scuipat. Conducerea SAJ Galați a fost informată de incident și susține că nu a fost vorba de nicio întârziere a salvării la cazul respectiv, promițând totodată că face o anchetă în acest caz, urmând ca, în cazul în care ambulanțierul va fi găsit vinovat, să îl sancționeze.

”Au fost două apeluri telefonice, unul la orele 19,19 și un al doilea la 19,24. Mașina a plecat spre Scânteiești la cinci minute după cel de-al doilea apel. Drumul până la Scânteiești nu durează mai mult de 30 minute, deci nu poate fi vorba de o întârziere de trei ore. În ceea ce privește atitudinea ambulanțierului, este vorba de un gest reprobabil și din această cauză am deschis o anchetă la finele căreia vom dispune o măsură. Înțelegem că angajatul nostru avea la acel moment și o situație familială mai dificilă, tatăl acestuia fiind în comă și decedând ulterior, în cursul dimineții de sâmbătă”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galați.

Citit 4105 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Septembrie 2019 02:49

1 comentariu

  • postat de Dinu Duminică, 08 Septembrie 2019 00:07 82.79.132.*** Link la comentariu
    4
    34

    Care ar fi agresiunea? Ca un bețivan și a cumpărat telefon mobil și a auzit ca exista internet și poate sa i-a la ghioaca pe cine și cum vrea el?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro